2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Meubelzaken Enschede

U bent op zoek naar meubelzaken in Enschede die kwalitatief hoogwaardige meubels aanbiedt én garant staat voor specialistisch interieuradvies? Bij Schippers Lifestyle bent u dan aan het juiste adres! Kom vooral langs in onze modieuze meubelzaak aan de Lenteweg 28 in Enschede en bekijk ons brede aanbod meubelen. U kunt bij ons terecht voor bankstellen, eetkamerstoelen, tafels, kasten, bedden en veel meer. Kortom: u vindt uw gehele interieur met gemak bij onze meubelzaken in Enschede en helemaal afgestemd op uw eigen stijl!Een van de meest complete meubelzaken in Enschede: Schippers Lifestyle

Een van de meest complete meubelzaken in Enschede

Een inrichting samenstellen is niet meteen de makkelijkste klus. Zo houdt u rekening met uw stijl of de stijl van degene voor wie de inrichting is, houdt u rekening met de uitstraling van de ruimte waarin de meubelen komen te staan én natuurlijk houdt u rekening met een bepaald gevoel dat voortvloeit uit de inrichting in z’n geheel. Om u een goed beeld te geven van wat u kunt verwachten van onze meubelen en om te zien hoe een bepaald meubel staat in een complete inrichting, kunt u in onze woonwinkel genieten van vele toonkamers op een oppervlakte van 2000 vierkante meter. Dat vindt u niet zomaar bij andere meubelzaken in Enschede! Zo bent u er bij Schippers Lifestyle van verzekerd dat u voldoende inspiratie op kan doen voor uw eigen inrichting.

Meubelzaken Enschede: Schippers Lifestyle bekend in heel Nederland

Wist u dat mensen uit heel Nederland Schippers Lifestyle weten te vinden? Geregeld ontvangen we klanten die van heinde en ver komen om te slagen in onze woonwinkel. Schippers Lifestyle gaat voor kwaliteit en service, dat ziet u terug in de hoogwaardige meubels die we leveren én in de manier waarop u ten dienst zijn. Zo ontvangt u van ons direct een waardebon t.w.v. maximaal 250,- wanneer u een afspraak met ons inplant. Deze kunt u inwisselen tijdens uw bezoek!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom