Bedden

Bedden Enschede

Bedden Enschede

Naast dat u bij ons terecht kunt voor het inrichten van uw woonkamer en keuken, kunt u ook bij Schippers Lifestyle in Enschede terecht voor het inrichten van uw slaapkamer. In onze 2.000m2 grote showroom in Enschede vindt u verschillend ingerichte toonkamers in slaapkamer stijl. Zo kunt u inspiratie opdoen voor het naar uw wens inrichten van uw slaapkamer. Bij Schippers Lifestyle in Enschede hebben we een divers aanbod bedden in verschillende kleuren, formaten en materialen. De bedden in ons assortiment in Enschede zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Wij werken enkel met gerenommeerde Nederlandse- en Europese meubelfabrikanten. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van een bed dat van hoge kwaliteit is, maar dat ook op de langere termijn zal blijven. Komt u er niet helemaal uit en kunt u wel wat vakbekwaam advies gebruiken? Onze specialisten staan graag voor u klaar in onze sfeervolle showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede!

Verschillende soorten bedden in Enschede; leren en stoffen boxsprings

Schippers Lifestyle heeft boxsprings in diverse formaten, kleuren en prijsklassen. Wij maken onderscheid tussen twee verschillende materialen; kunstleder en stof. Daarnaast bieden we verschillende breedte, lengte en hoogte combinaties. Benieuwd naar ons exacte aanbod boxsprings? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom en laat u naast adviseren ook inspireren! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel
MeubitrendLivingfurnCoco MaisonRichmondEasy SofaEleonoraKoopmans MeubelenSitdesignZitformLenselink FurnitureHet AnkerSchippers LifestyleTower LivingKey WestSundayXO InteriorsVilmers