Interieur winkel Enschede

Interieur winkel Enschede? Schippers Lifestyle!

Is een landelijk/industrieel interieur waar u naar op zoek bent en woont u in Enschede of omgeving? Dan doet u er goed aan om een bezoekje te brengen aan Schippers Lifestyle, dé interieur winkel van Enschede. Als specialist in landelijke en industriële meubels bent u bij ons aan het juiste adres voor prachtige houten eettafels, uiterst comfortabele bankstellen van leer of stof, stoere houten kasten met industriële accenten en nog veel meer. Onze interieur winkel beslaat een showroom van ruim 2.000m2 en bevat vele diverse toonkamers. Een unieke winkelervaring dus!

Fauteuil Arthur

Bezoek onze interieur winkel in Enschede

U kunt onze interieur winkel vinden aan de Lenteweg 28 in Enschede. Met een showroom van ruim 2.000m2 is onze interieur winkel de ideale plek om inspiratie op te doen. De landelijke en industriële interieurstijlen zijn op vele manieren perfect te combineren. In onze interieur winkel vindt u daarom ook toonkamers in ontelbaar veel stijlen.

Verschillende varianten, kleuren, opstellingen en formaten maken het mogelijk om eindeloos te combineren. Dit kan er ook voor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Onze specialist hebben jarenlange ervaring met industriële en landelijke meubels en kunnen u uiterst goed adviseren over de mogelijkheden.

3-zits bank

Kwalitatieve meubels op maat

Bij interieur winkel Schippers Lifestyle is het in veel gevallen mogelijk om het door u gewenste meubel op maat te laten maken. Stel, u ziet een bankstel die u erg aanspreekt maar in plaats van leer had u liever stof gehad. Of u ziet een eetkamertafel die perfect in uw eetkamer past, maar de kleur is net niet wat u voor ogen had.

In beide gevallen is het dan vaak mogelijk om het meubel aan te passen naar uw wensen. Een andere kleur, groter of kleiner formaat of andere materiaalkeuze zijn enkele voorbeelden van deze mogelijkheden. Vraag onze specialisten in onze interieur winkel in Enschede naar alle mogelijkheden voor het meubel van uw keuze!

Populair in heel Overijssel

Schippers Lifestyle valt niet alleen in de smaak bij de inwoners van Enschede. Regelmatig verwelkomen wij in onze interieur winkel mensen uit heel Overijssel (en Duitsland). Denk bijvoorbeeld aan Hardenberg en Kampen, maar ook Almelo en Hengelo.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel