Woonwinkel Hardenberg

Woonwinkel Hardenberg | Schippers Lifestyle

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u gewoon na lange tijd eens uw oude meubels vervangen voor gloednieuwe? Dan heeft u op het internet ongetwijfeld al zeeën aan inspiratie en ideeën opgedaan. Maar woont u in de regio Hardenberg en wilt u graag eerst een woonwinkel bezoeken voor u beslissingen gaat nemen? Kom dan vooral eens langs in onze showroom!

Onze 1.500 m2 grote showroom bestaat namelijk uit diverse toonkamers vol prachtige meubels. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van een landelijk/industrieel interieur. U bent slechts 45 minuten verwijderd van een gloednieuw en hoogstaand interieur. Kom vandaag nog langs!

Bankstel Chesterfield

Diverse collectie bankstellen

Eén van de dingen waar onze woonwinkel om bekend staat in Hardenberg is om onze collectie bankstellen. Van stijlvolle 2 zits banken tot ruime hoek- en loungebanken, wij hebben voor ieder wat wils. Wilt u voor een echt industrieel/landelijk interieur gaan? Dan zit u met een leren bankstel altijd goed. Deze geeft uw woonkamer een stoere uitstraling én biedt u het hoogwaardige comfort dat u van een bankstel mag verwachten.  

Ziet u een bankstel dat aan zo goed als al uw wensen voldoet, maar had u hem bijvoorbeeld graag in het leer of stof gewild? Dan is dit in de meeste gevallen geen probleem. Het gros van onze bankstellen is aan te passen naar uw wensen. Niet alleen de stof, ook het aantal zitvlakken en de kleur is vaak zelf te bepalen.

Bankstel Bogart

De woonwinkel van Hardenberg

U zult het misschien niet zo snel denken, maar zeer regelmatig verwelkomen wij mensen uit Hardenberg in onze woonwinkel. Met name de landelijke interieurstijl is in het oosten van ons land zeer populair. Als specialist in deze interieurstijl is het dus eigenlijk niet zo gek dat wij regelmatig mensen uit plaatsen buiten Enschede verwelkomen. Denk bijvoorbeeld aan Oldenzaal en Deventer, maar ook Almelo. Kom langs in onze showroom en ontdek zelf waarom wij de populairste woonwinkel van Hardenberg zijn!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel