Loveseats

Net iets groter dan een fauteuil, net iets kleiner dan een 2 zits bank. De loveseat is perfect voor degenen die graag knus bij elkaar zitten of voor de persoon die zichzelf net iets meer ruimte gunt.

Ontdek de ruime keuze aan loveseats bij Schippers Lifestyle. Wij bieden loverseats aan in verschillende kleuren, stijlen en materialen.

Vind hieronder de loveseat die bij uw woning past ↓ Liever het zitcomfort zelf ervaren? Kom langs in onze showroom in Enschede!
Loveseat kopen
showroomStijlvolle Loveseats
Hoge Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews

Loveseats Enschede

Loveseats Enschede

Op zoek naar een wat bredere fauteuil? Dan bieden de loveseats, ook wel 1,5 zits bank genoemd, van Schippers Lifestyle in Enschede u de uitkomst. Loveseats zijn een ideale toevoeging aan de woonkamer en daarnaast zien ze er ook erg stijlvol uit. In onze 2.000m2 grote showroom, te vinden aan de Lenteweg 28 in Enschede, kunt u volop inspiratie opdoen voor het inrichten van bijvoorbeeld uw woonkamer.

In de toonkamers in onze showroom in Enschede vindt u vele verschillende loveseats. Bent u op zoek naar een leren loveseat of houdt u toch meer van een stoffen loveseat? Schippers Lifestyle in Enschede heeft waar u naar op zoek bent.

Onze loveseats zijn gemaakt van kwalitatieve, duurzame materialen. Gefabriceerd door verschillende gerenommeerde Nederlandse- en Europese meubelfabrikanten zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit. Kom langs in onze showroom in Enschede voor een vakbekwaam advies van onze specialisten!

Diverse loveseats in Enschede; stoffen en leren loveseats

Schippers Lifestyle in Enschede beschikt over een uitgebreide collectie loveseats, u vindt bij ons geheid de loveseat waar u naar op zoek bent. Wij bieden loveseats in de materialen kunstleder, stof en rundleder. Door loveseats in verschillende materialen aan te bieden vindt u altijd de loveseat die past bij de inrichting van bijvoorbeeld uw woonkamer. Naast leren loveseats en stoffen loveseats vindt u bij ons ook klassieke en landelijke 1,5 zits banken. Komt u er toch nog niet helemaal uit of wilt u meer weten? Onze specialisten staan graag voor u klaar in onze showroom in Enschede om al uw vragen te beantwoorden. Bekijkt u ook eens onze collectie oorfauteuils en relaxstoelen.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom