Kasten

Een kast fungeert niet alleen als opbergplek. De kast moet ook invulling geven aan de stijl van uw woning. Dat begrijpen wij maar al te goed. Misschien gaat u voor een industriële look of juist voor een landelijke stijl. Hoe dan ook bij Schippers Lifestyle kunt u altijd terecht!

Vind hieronder uw ideale kast ↓ of breng een bezoek aan onze showroom in Enschede! Wij kijken graag samen met u welke kast het beste bij u past.
Kast kopen
showroomVerschillende Kasten
Goede Kwaliteit
Breed Assortiment
9,4| 114 Google reviews
filteren
Sorteer op:

Kasten Enschede

Kasten Enschede

Voor een gevarieerd aanbod aan kasten in Enschede bent u bij Schippers Lifestyle aan het juiste adres. Onze showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, beschikt over 2.000m2 aan toonkamers met kasten in allerlei formaten, materialen en prijsklassen. Zo vindt u bij Schippers Lifestyle altijd de kast waar u naar op zoek bent. Onze kasten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit materialen, en zijn daardoor ook erg duurzaam. Zo heeft u zelfs jaren na aankoop nog steeds plezier van uw kast. Bent u er nog niet helemaal over uit welke kast het nou precies wordt? Dat is geen probleem, onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder om uw keuze te maken. Kom langs in onze sfeervolle showroom in Enschede en laat u door onze unieke winkelbeleving inspireren!

Ruim aanbod aan kasten in Enschede; buffetkasten tot TV meubels

Schippers Lifestyle beschikt in haar showroom over een ruim en divers aanbod kasten. U vindt in onze toonkamers in Enschede kasten in verschillende kleuren, materialen, formaten en prijzen. U kunt bij ons terecht voor uw buffetkastenTV meubelshouten TV meubels , dressoirs en nog veel meer!. Onze kasten zijn gemaakt van verschillende duurzame materialen. Wij maken bij onze kasten onderscheid tussen de volgende materialen; grenen, eiken, MDF, stof en teak. Vooral bij houten kasten is een goed onderhoud zeer belangrijk. Een beschermingsproduct, die voorkomt dat vocht in de kast trekt, raden wij onze klanten dan ook vaak aan. Of u nu op zoek bent naar een vitrinekast, wandkast, open kast of servieskast, voor kasten bent u bij Schippers Lifestyle in Enschede aan het juiste adres. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke tv meubels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom