Met Pinksteren (28 en 29 mei) zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei staan we weer voor u klaar.

Boomstamtafels

Een houten boomstamtafel geeft een robuuste natuurlijke look aan uw woonkamer, een echte eyecatcher!

De meest boomstamtafels bij Schippers Lifestyle zijn volledig om maat samen te stellen. Zo vindt u een tafel die in uw woning past.

Bekijk de boomstamtafels hieronder ↓ of breng een bezoek aan onze showroom in Enschede!
Boomstamtafel kopen
showroomVerschillende Boomstamtafels
Goede Kwaliteit
Veel Keuze
9,2| 103 Google reviews
filteren
Sorteer op:

Boomstamtafel kopen bij Schippers Lifestyle

Als meubelzaak kunnen we alleen maar ontzettend blij zijn met de huidige trend waarin de natuur terug in huis wordt gehaald! Niets is mooier dan de prachtige nerven en kleurschakeringen van kwalitatief goed hout en laat dit nou nét het mooie zijn aan een boomstamtafel! Vaak wordt de boomstamtafel vervaardigd uit één stuk hout waardoor alles van de boom zichtbaar blijft: van knoest tot jaarring!

Boomstamtafel: van eettafel tot salontafel

Bij Schippers Lifestyle hebben we verschillende afmetingen boomstamtafels. Zo kunt u bij ons terecht voor een salontafel met boomstamblad, maar ook voor een boomstam eettafel. De meeste boomstamtafels zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen. U vindt bij ons dan ook altijd een tafel die bij u en uw interieur past.

Boomstamtafel en interieurstijl

Vindt u een boomstamtafel prachtig, maar twijfelt u of het in uw interieur past? Laten we meteen uw twijfel wegnemen! Een boomstamtafel past bij in ieder interieur. Van industrieel tot landelijk en van modern tot bohemian. Dit komt omdat hout een neutraal materiaal is dat overal bij past. Wilt u wel een tafel van hout, maar liever iets meer bewerkt? Bekijk dan zeker eens onze eikenhouten tafelsmangohouten tafels of teakhouten tafels. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel