2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Tafel van teak kopen

Een van de mooiste houtsoorten die gebruikt voor meubelen is toch wel teakhout! Dit prachtige hout werd vroeger al gebruikt om sterke huizen te bouwen en tegenwoordig komt het veel terug in de scheepsbouw. Ook zijn vele tuinmeubelen gemaakt van teakhout. Dat zegt natuurlijk alles over de betrouwbaarheid van teak! Bent u op zoek naar een tafel van teak? Dan leggen we u alles uit over deze prachtige houtsoort, de voordelen van dit hout en welk onderhoud nodig is.

Sorteer op:

Een tafel van teak gaat jarenlang mee

tafel van teak

Teakhout staat bekend om zijn hardheid en duurzaamheid. Omdat teakhout eigenlijk ontstaat door hout opnieuw te gebruiken, is het hout oersterk. Dit betekent ook dat teakhout echt tegen een stootje kan. Heeft u ook kinderen in uw huishouden of wordt de tafel intensief gebruikt? Geen probleem! Een tafel van teak kan dit zeker hebben en gaat jarenlang mee!

De warme uitstraling van een tafel van teak

Teakhout staat écht bekend om de warme uitstraling die het heeft. De zachte tinten die variëren van kleur door de verschillende kleurenschakeringen en de wijze waarop het hout wordt bewerkt, maken dat een tafel van teak nooit misstaat. Juist wanneer het interieur modern en strak is, kan een tafel van teak nét wat gezelligheid toevoegen aan het geheel. Heeft u een industrieel interieur en zoekt u een houtsoort die robuuster is? Kijk dan eens bij onze tafels van eikenhout of tafels van mangohout.

Het onderhoud van een tafel van teak

Een groot voordeel van teak is de hoge dichtheid van het hout. Dit maakt in de eerste plaats dat het hout sterk en duurzaam is, maar ook dat het hout van zichzelf bijzonder weinig onderhoud nodig heeft. Dit wordt nog eens extra versterkt door de in het hout aanwezige oliën en vetten. Wist u dat teak daarom zelfs gebruikt wordt als werkblad in verschillende omgevingen?

Tafel van teak kopen bij Schippers Lifestyle

Bij Schippers Lifestyle vinden we het belangrijk dat u niet alleen tevreden bent wanneer u bij ons in de winkel staat, maar ook als een tafel van teak al een jaar in uw interieur staat. We gaan dan ook altijd voor kwaliteit in meubels en kwaliteit in service. Benieuwd naar ons aanbod teakhouten tafels? Kom langs in onze showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede. Meteen een afspraak maken kan ook!