2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Tafel mangohout kopen

Een absolute trend waar u niet meer om heen kunt: een tafel van mangohout! We leggen u uit wat voor houtsoort mangohout precies is en waarom mangohout een fantastische keuze is voor uw huis. Erg belangrijk: we vertellen u ook wat de voordelen en nadelen van mangohout. Zo weet u voordat u een tafel van mangohout gaat kopen, wat u precies kunt verwachten!

Aan welke eisen moet uw tafel mangohout voldoen?

Na jarenlang klantencontact weten we als geen ander: elke klant heeft specifieke wensen voordat een nieuwe tafel wordt gekocht. Zijn er kinderen in het huishouden? Dan moet het hout een goede hardheid hebben om lang mee te gaan. Verder is eigen smaak natuurlijk ook van belang. Houdt u van robuuste meubelen of mag het allemaal strakker afgewerkt? Deze overweging kunt u meenemen in de stijl van de tafel.

Tafel mangohout en duurzaamheid

We horen vaak van onze klanten dat ze graag een tafel kiezen die lang meegaat en veel kan doorstaan. Alleen al daarom is mangohout een uitstekende keuze. Mangohout is bijzonder sterk en weerbaar; het hout heeft dus een hoge duurzaamheidsklasse. Dit maakt het hout ook geschikt in een huishouden met kleine kinderen.

Tafel mangohout kopen: robuust en industrieel

Wanneer u een tafel van mangohout gaat kopen is het belangrijk om te weten dat dit hout een bijzonder robuust uiterlijk heeft. Dat past natuurlijk perfect bij de industriële trend van dit moment! Over het algemeen heeft dit hout een warme kleur die zelfs naar geel neigt. Het robuuste uiterlijk van mangohout wordt dan ook vooral bepaald door de verschillende afwijkende kleurschakeringen in het hout. Mangohout combineert bovendien ontzettend goed met metaal, een tafel van mangohout met een metalen onderstel is dan ook een echte eyecatcher! Overigens kan het zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een andere houtsoort, kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze eikenhouten tafels.

Tafel mangohout kopen bij Schippers Lifestyle

Niets is fijner dan een meubelstuk vinden bij een meubelzaak die met u meedenkt en u voorziet van professioneel advies. We nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Enschede, aan de Lenteweg 28. U bent op elk moment welkom tijdens openingsuren, maar kunt ook alvast online een afspraak inplannen. We helpen u graag verder!