Vanaf 3 maart ben u van harte welkom bij ons in de showroom! Kom inspiratie opdoen en krijg passend advies. Maak nu een afspraak.

Relaxstoelen 

filteren
Sorteer op:

Relaxstoelen Enschede

Relaxstoelen Enschede

Op zoek naar een stoel waarin u heerlijk kunt relaxen? Schippers Lifestyle in Enschede heeft een ruim assortiment relaxstoelen in diverse materialen, formaten en kleuren. De toonkamers in onze 2.000m2 grote showroom in Enschede zijn gevuld met relaxstoelen in allerlei stijlen. Op deze manier vindt u er altijd een die past bij uw wensen (en eventueel die van uw partner) en de stijl van uw woning. De relaxstoelen uit ons assortiment in Enschede zijn gefabriceerd door verschillende gerenommeerde Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten. Zo bent u ervan verzekerd dat u een relaxstoel aanschaft die niet alleen van goede kwaliteit is, maar dat ook zal blijven. Weet u nog niet precies wat u wilt en doet u graag wat inspiratie op? Breng dan een bezoekje aan onze inspirerende showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Relaxfauteuils in allerlei soorten in Enschede

In het ruime assortiment van Schippers Lifestyle in Enschede vindt u relaxstoelen, ook wel relaxfauteuils genoemd, in verschillende stijlen. Wat betreft onze relaxfauteuils maken we onderscheid tussen drie verschillende materialen; rundleder, kunstleder en stof. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van een relaxstoel raden wij onze klanten aan deze goed te onderhouden. Hoe u dit het beste kunt aanpakken verschilt echter per soort materiaal. Onze specialisten kunnen u hierin uiterst goed adviseren. Bent u op zoek naar een design relaxfauteuil of neigt u meer naar een moderne relaxstoel? Bij Schippers Lifestyle in Enschede vindt u geheid waar u naar op zoek bent! Bekijkt u ook eens ons assortiment loveseats en oorfauteuils.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel