Goedkope fauteuil van top kwaliteit

Komt u wel eens (comfortabele) zitplekken tekort in de woonkamer? Bijvoorbeeld met verjaardagen en feestjes, of omdat iedereen thuis op de bank wilt omdat dit de meest comfortabele plekken zijn? Dan wilt u natuurlijk niet die ene paar oncomfortabele stoelen pakken uit de garage of bijkeuken. Wat u eigenlijk wilt is hetzelfde (of nog meer) comfort als wanneer u op de bank zou zitten. Iets wat een goede fauteuil u zeker kan geven! Bij Schippers Lifestyle hebben we een zeer ruim en divers aanbod, van een goedkope fauteuil tot een echt design fauteuil. Bekijk ze hieronder.

Verschillende soorten fauteuils

Een fauteuil kan uw gasten, en natuurlijk uzelf en uw gezin, van hetzelfde ultieme comfort voorzien als een loungebank. Een fauteuil heeft niet alleen veel meer comfort dan een reguliere stoel, het design is vaak ook nog iets om over te spreken. Een echte toevoeging aan uw woonkamer dus. Bij Schippers Lifestyle vindt u drie verschillende fauteuils;

  • Oorfauteuils
  • Loveseats
  • Relaxstoelen

Oorfauteuils hebben in de meeste gevallen een wat meer authentieke uitstraling en passen goed bij onze andere landelijke meubelen. Een loveseat is perfect om knus en romantisch een film te kijken met uw partner. Een loveseat is een soort klein bankstel en kunt u zien als een 1,5/2 zits bank, lekker tegen elkaar aankruipen dus! Wilt u optimaal comfort? Dan is een relaxstoel wat voor u. Bij een dergelijke relaxfauteuil is het mogelijk om te liggen door middel van kantelbare onderdelen.

Diverse materialen en kleuren

Sinds ieders woonkamer verschillend is zal het design van de goedkope fauteuil ook moet variëren. Daarom bieden wij bij Schippers Lifestyle u de mogelijkheid om het gros van onze fauteuils aan te passen naar uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een zwart leren bankstel? Dan wilt u misschien ook wel de fauteuils in zwart leer, of juist een lichtgrijze stoffen bekleding. Vraag de specialisten in onze showroom in Enschede naar de mogelijkheden of neem contact met ons op! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom