Vanaf 3 maart ben u van harte welkom bij ons in de showroom! Kom inspiratie opdoen en krijg passend advies. Maak nu een afspraak.

Eetkamertafels 

filteren
Sorteer op:

Eetkamertafels Enschede

Eetkamertafels Enschede

Voor een divers en breed aanbod eetkamertafels in Enschede bent u bij Schippers Lifestyle aan het juiste adres! Kom inspiratie opdoen in onze 2.000m2 grote showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede. Onze toonkamers zijn gevarieerd ingericht met eetkamertafels in allerlei formaten, kleuren, materialen en prijzen. U vindt bij Schippers Lifestyle in Enschede geheid de tafel waar u naar op zoek bent. Onze eetkamertafels zijn gemaakt van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Door het werken met gerenommeerde Nederlandse- en Europese meubelfabrikanten kunnen wij u een zeer hoge kwaliteit garanderen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw eetkamertafel raden wij u aan deze goed te onderhouden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het aanbrengen van een beschermingsproduct, deze voorkomt onder andere dat vocht in het tafelblad trekt. Ook voor beschermingsproducten kunt u terecht bij Schippers Lifestyle in Enschede.

Eiken eetkamertafels en eetkamertafels uit Enschede op maat

Schippers Lifestyle in Enschede heeft eetkamertafels in allerlei kleuren, materialen en formaten. U heeft bij ons de keuze uit vier verschillende materialen; grenen, eiken, mango en teak. Eiken eetkamertafels uit Enschede zijn erg populair en staan bekend om hun sterke en harde tafelblad. Heeft u toch liever een eigen unieke eetkamertafel? Het is bij Schippers Lifestyle in Enschede tevens mogelijk om een eetkamertafel op maat te laten maken. Op deze manier kunt u zelf de afmetingen en de kleur van het tafelblad bepalen. Kom langs in onze sfeervolle showroom in Enschede en laat u door onze specialisten adviseren over de mogelijkheden! Bekijk ook eens onze houten eettafels en goedkope eettafels!

Combineer uw nieuwe eetkamertafel uit Enschede met eetkamerstoelen

Heeft u de eetkamertafel gevonden waar u naar op zoek was? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze collectie eetkamerstoelen. Schippers Lifestyle in Enschede heeft een breed assortiment eetkamerstoelen die uitstekend te combineren zijn met uw nieuwe eetkamertafel. U kunt er ook voor kiezen om een eetbank aan uw eetkamertafel uit Enschede te plaatsen. Zo creëert u namelijk meer zitplekken in vergelijking tot de ruimte die u in beslag neemt! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel