Oorfauteuils

De oorfauteuil geeft een chique uitstraling aan uw woonkamer. Niet alleen is de stoel een verrijking voor het interieur maar biedt het ook veel zitcomfort. De ‘oren’ aan de weerszijden van de stoel bieden extra ondersteuning aan hoofd en nek. Een stoel om lekker in weg te kruipen!

Schippers Lifestyle heeft een ruim aanbod aan oorfauteuils in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Zo kunnen wij de juiste stoel bieden voor uw interieur.

Vind hieronder een oorfauteuil die bij u past ↓ Liever het zitcomfort zelf ervaren? Kom langs in onze showroom in Enschede!
Oorfauteuils kopen
showroomVerschillende Oorfauteuils
Hoge Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews
filteren
Sorteer op:

Oorfauteuils Enschede

Oorfauteuils Enschede

Bij Schippers Lifestyle in Enschede bent u aan het juiste adres voor een ruime collectie oorfauteuils. In onze sfeervolle showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, vindt u divers ingerichte toonkamers. Hierin vindt u oorfauteuils in allerlei kleuren, materialen en formaten. Doordat Schippers Lifestyle in Enschede enkel werkt met gerenommeerde Nederlandse- en Europese meubelfabrikanten bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze oorfauteuils zijn gemaakt van zeer duurzame materialen, waardoor u er nog jaren plezier van heeft. Bent u er nog niet over uit welke oorfauteuil u het beste bij uw interieur vindt passen of wilt u extra informatie? Breng dan een bezoekje aan onze 2.000m2 grote showroom in Enschede. Onze specialisten staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van een vakbekwaam advies te voorzien.

Leren oorfauteuils tot klassieke oorfauteuils

Of u nu op zoek bent naar een leren oorfauteuil, stoffen oorfauteuil, klassieke oorfauteuil of moderne oorfauteuil, Schippers Lifestyle heeft het. In onze collectie oorfauteuils in Enschede maken wij een onderscheid tussen drie verschillende materialen, namelijk rundleder, kunstleder en stof. Door de verschillende materialen vindt u geheid de oorfauteuil die het beste past bij uw interieur. Bij het kiezen van het soort materiaal moet u ook rekening met onderhoud. Het onderhouden van een leren oorfauteuil is uiteraard verschillend met dat van een stoffen oorfauteuil. Door het goed onderhouden van een oorfauteuil heeft u er jaren plezier van. Onze specialisten in Enschede kunnen u hierin uiterst goed adviseren. Kom langs in onze showroom in Enschede en laat u inspireren! Bekijkt u ook eens onze collectie loveseats en relaxstoelen.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom