Het Anker banken

Banken van Het Anker staan bekend om het vinden van een perfecte balans tussen functionaliteit, comfort en ontwerp. Elke bank is gemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Bovendien biedt Het Anker banken in verschillende stijlen zodat u altijd een bank vindt die past bij uw interieur en wensen. Bij Schippers Lifestyle in Enschede vindt u meerdere banken van Het Anker en de l'Ancora Collection.

Sorteer op:

Het Anker banken bij Schippers Lifestyle 

Het Anker banken: model Sassari

Schippers Lifestyle is één van de meest toonaangevende meubelzaken in Overijssel met een imposante toonzaal van liefst 2.000m2. Ook banken van Het Anker vindt u hier. Door de banken te zien in een compleet interieur krijgt u een volledig beeld van de bank en ziet u hoe prachtig deze banken tot hun recht zouden komen in uw interieur!

Meerdere banken van Het Anker

Bij Schippers Lifestyle vindt u meerdere banken van Het Anker en de l'Ancora Collection. Bijvoorbeeld het prachtige model Sassari. Deze ruime bank bestaat uit diverse losse elementen die u naar eigen wens kunt samenstellen. U kiest zelf uit de vele ledersoorten en kleuren, zodat de bank ook bij uw interieur past. Enkele bijzonderheden van deze bank:

  • De kussens van de bank zijn gevuld met dons.
  • Afwerking met kapnaden
  • Verstelbare rugleuning
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen, ook hoekbank

Assortiment van Schippers Lifestyle

U kunt niet alleen bij Schippers Lifestyle terecht voor banken van Het Anker en l'Ancora Collection, maar ook voor andere merken en soorten banken. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze 3-zits banken of loungebanken. Genoeg keuze! Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom