2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Bank in u-vorm kopen

Zeeën van zitruimte, voor iedereen plek en ontzettend gezellig…dat is de omschrijving van een bank in u-vorm! Wanneer u graag met meerdere mensen wilt kunnen zitten en ervoor wilt zorgen dat iedereen allel ruimte heeft, dan is een bank in u-vorm een absolute aanrader. Bij Schippers Lifestyle vindt u meerdere banken die u zelf kunt samenstellen tot een bank in u-vorm. U heeft bovendien de keuze tussen verschillende modellen en materialen. Zo weet u zeker dat u uw gewenste bank in u-vorm vindt in onze winkel!

U-bank XXL of grote u-bank kopen

Zeker wanneer uw woonkamer toelaat om ruim te zitten, kan het plaatsen van een u-bank XXL of een grote u-bank een oplossing zijn. U creëert dan een echte zithoek waarin iedereen heerlijk terecht kan! Bij Schippers Lifestyle is het vaak mogelijk om uw eigen u-bank XXL opstelling te kiezen zodat u écht een u-bank krijgt die helemaal past bij uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lounge-gedeelte aan of beide kanten! Door middel van losse elementen, bepaalt u de ideale opsteling.

U-bank kopen: landelijk of modern

Het kan best lastig zijn om te kiezen voor de juiste u-bank. Het is een grote investering en natuurlijk wilt u er jarenlang plezier van hebben! En ook: wat past nou het beste bij uw interieur? Hebt u een landelijk interieur waarin een landelijk ontworpen u-bank beter tot z’n recht komt? Of heeft u liever een strakker model dat past bij een modern interieur? We raden u aan om een afspraak te maken in onze winkel en (digitaal) foto’s mee te nemen van uw interieur. Indien gewenst, geven u graag professioneel advies!

Schippers Lifestyle: u-bank, loungebank en bankstellen

Bij Schippers Lifestyle kunt u niet alleen terecht voor een mooie, ruime u-bank, maar vindt u ook grote loungebanken en 4-zits banken. We nodigen u van harte uit in onze showroom (2.000m2) aan de Lenteweg 28 in Enschede. Hier kunt u alle inspiratie opdoen en zien en ervaren hoe de bank van uw keuze bevalt! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom