Wandtafels

Een wandtafel zal de kale muren in uw woning opfleuren. Een fotolijst, lamp, plant of ander ornament erop en het geeft meteen sfeer aan de woonruimte.

De wandtafel is niet alleen decoratief maar biedt ook wat extra opbergruimte. Bij Schippers Lifestyle bieden wij wandtafels aan in verschillende stijlen.

Bekijk hieronder welke wandtafel bij uw woning past ↓ of bezoek onze showroom in Enschede!
Wandtafel kopen
showroomVerschillende Wandtafels
Goede Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews

Wandtafels Enschede

Wandtafels Enschede

Schippers Lifestyle heeft een divers aanbod aan wandtafels in Enschede, ook wel wandmeubel genoemd, in allerlei kleuren, formaten en materialen. Breng een bezoekje aan onze 1.500 m2 grote showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, voor een inspirerende en unieke winkelbeleving. Inspiratie opdoen kunt u in onze toonkamers, deze zijn zeer divers ingericht met verschillende wandtafels. Op deze manier kunt u de vele combinaties en mogelijkheden van wandtafels zien. Daarnaast krijg u ook een goed beeld van ons assortiment in Enschede en welke wandtafel het beste bij de stijl van uw woning past. De wandtafels uit ons assortiment worden gefabriceerd door Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten met een zeer goede reputatie. Zo bent u verzekerd van een wandtafel die gemaakt is van kwalitatieve, duurzame materialen. Bezoek onze showroom in Enschede voor een vakbekwaam advies op maat van onze specialisten!

Wandmeubels uit Enschede in vele soorten en formaten

Tussen ons assortiment wandmeubels vindt u gegarandeerd de tafel die perfect aansluit bij uw wensen (en eventueel die van uw partner) en uw huisstijl. Onze wandtafels in Enschede zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, hoogtes en lengtes. Wij maken het onderscheid tussen de volgende materialen, elk met hun eigen uitstraling en eigenschappen; eiken, mango en teak. Een veel voorkomend probleem bij houten tafels is dat er op een gegeven moment vocht in kan trekken. Door uw wandmeubel goed te onderhouden en een beschermingsproduct aan te brengen kunt u dit voorkomen. Zo heeft u het langs plezier van uw tafel en blijft deze ook een zeer lange tijd zijn mooie uitstraling behouden. Bekijkt u ook eens ons assortiment salontafels en kloostertafels.

Combineer uw wandmeubel uit Enschede met onze lampen

Heeft u de perfecte wandtafel voor uw woonkamer gevonden en zoekt u er wat bij? Een wandtafel of wandmeubel wordt namelijk vaak gebruikt om bijvoorbeeld lampen op te zetten. Neem dus ook eens een kijkje tussen onze tafellampen om uw inrichting compleet te maken! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom