Eetbanken

Schippers Lifestyle biedt de juiste eetbanken aan om een sfeervolle eethoek te creëren. Of u nu voor een industriële look gaat of een landelijk design kiest, bij Schippers Lifestyle kunt u altijd terecht! De banken zijn in verschillende materialen, prints en uitvoeringen verkrijgbaar. Keuze genoeg!

Vind hieronder een eetbank die bij uw interieur past↓ Liever het zitcomfort zelf ervaren? Kom langs in onze showroom in Enschede!
Eetbank kopen
showroomEetbanken in verschillende stijlen
Goede Kwaliteit
Ruime Keuze
9,2| 103 Google reviews

Eetbanken Enschede

Eetbanken Enschede

Bij Schippers Lifestyle in Enschede bieden wij u een zeer gevarieerd assortiment aan eetbanken. In onze 2.000m2 grote showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, vindt u onze toonkamers. Deze zijn op zo’n manier ingericht, dat u veel inspiratie bij ons op kunt doen. Wij werken enkel samen met gerenommeerde Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten. Zo bent u ervan verzekerd dat de eetbank die u aanschaft van hoge kwaliteit is, en dat ook voor lange tijd zal blijven. Daarnaast zijn de gebruikte materialen voor onze eetbanken in Enschede erg duurzaam zodat u er nog jaren plezier van heeft. Daarnaast dienen eetbanken, en voornamelijk leren eetbanken, goed onderhouden te worden. Onze specialisten kunnen u in onze showroom in Enschede hierover adviseren hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Diverse collectie eetkamerbanken in Enschede

In ons assortiment eetbanken vindt u eetbanken in diverse maten en uitvoeringen. Leren eetbanken, van zowel kunstleder als rundleder, stoffen eetbanken en design eetbanken. Bij Schippers Lifestyle Enschede vindt u geheid de eetkamerbank waar u naar op zoek bent. Weet u toch nog niet precies welke eetbank het gaat worden? Onze specialisten staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kom langs in onze sfeervolle showroom in Enschede voor een advies op maat! Bekijkt u ook eens onze hoekbanken en 4 zits banken.

Combineer uw nieuwe eetbank uit Enschede met een eetkamertafel

Bent u naast een eetbank ook op zoek naar andere meubelen om uw eetkamer compleet te maken? Neemt u dan ook eens een kijkje tussen onze eetkamertafels en eetkamerstoelen! Schippers Lifestyle heeft door haar grote assortiment verschillende combinatiemogelijkheden. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij eetkamerbanken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel