Vanaf 3 maart ben u van harte welkom bij ons in de showroom! Kom inspiratie opdoen en krijg passend advies. Maak nu een afspraak.

Eetbanken

Eetbanken Enschede

Eetbanken Enschede

Bij Schippers Lifestyle in Enschede bieden wij u een zeer gevarieerd assortiment aan eetbanken. In onze 2.000m2 grote showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, vindt u onze toonkamers. Deze zijn op zo’n manier ingericht, dat u veel inspiratie bij ons op kunt doen. Wij werken enkel samen met gerenommeerde Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten. Zo bent u ervan verzekerd dat de eetbank die u aanschaft van hoge kwaliteit is, en dat ook voor lange tijd zal blijven. Daarnaast zijn de gebruikte materialen voor onze eetbanken in Enschede erg duurzaam zodat u er nog jaren plezier van heeft. Daarnaast dienen eetbanken, en voornamelijk leren eetbanken, goed onderhouden te worden. Onze specialisten kunnen u in onze showroom in Enschede hierover adviseren hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Diverse collectie eetkamerbanken in Enschede

In ons assortiment eetbanken vindt u eetbanken in diverse maten en uitvoeringen. Leren eetbanken, van zowel kunstleder als rundleder, stoffen eetbanken en design eetbanken. Bij Schippers Lifestyle Enschede vindt u geheid de eetkamerbank waar u naar op zoek bent. Weet u toch nog niet precies welke eetbank het gaat worden? Onze specialisten staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kom langs in onze sfeervolle showroom in Enschede voor een advies op maat! Bekijkt u ook eens onze hoekbanken en 4 zits banken.

Combineer uw nieuwe eetbank uit Enschede met een eetkamertafel

Bent u naast een eetbank ook op zoek naar andere meubelen om uw eetkamer compleet te maken? Neemt u dan ook eens een kijkje tussen onze eetkamertafels en eetkamerstoelen! Schippers Lifestyle heeft door haar grote assortiment verschillende combinatiemogelijkheden. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij eetkamerbanken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel