2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Eetbanken

Schippers Lifestyle biedt de juiste eetbanken aan om een sfeervolle eethoek te creëren. Of u nu voor een industriële look gaat of een landelijk design kiest, bij Schippers Lifestyle kunt u altijd terecht! De banken zijn in verschillende materialen, prints en uitvoeringen verkrijgbaar. Keuze genoeg!

Vind hieronder een eetbank die bij uw interieur past↓ Liever het zitcomfort zelf ervaren? Kom langs in onze showroom in Enschede!
Eetbank kopen
showroomEetbanken in verschillende stijlen
Goede Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews

Eetbanken Enschede

Eetbanken Enschede

Bij Schippers Lifestyle in Enschede bieden wij u een zeer gevarieerd assortiment aan eetbanken. In onze 2.000m2 grote showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, vindt u onze toonkamers. Deze zijn op zo’n manier ingericht, dat u veel inspiratie bij ons op kunt doen. Wij werken enkel samen met gerenommeerde Europese en Nederlandse meubelfabrikanten. Zo bent u ervan verzekerd dat de eetbank die u aanschaft van hoge kwaliteit is, en dat ook voor lange tijd zal blijven. Daarnaast zijn de gebruikte materialen voor onze eetbanken in Enschede erg duurzaam zodat u er nog jaren plezier van heeft. Daarnaast dienen eetbanken, en voornamelijk leren eetbanken, goed onderhouden te worden. Onze specialisten kunnen u in onze showroom in Enschede hierover adviseren hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Bank eettafel kopen

Bent u een keer op zoek naar wat anders dan eetkamerstoelen voor aan uw eetkamertafel? Neem dan eens een kijkje tussen onze collectie eetbanken. Iedereen kent natuurlijk de standaard eetkamerstoelen in de keuken, maar soms wilt u toch net wat anders. Een bank aan de eettafel komt u tegenwoordig steeds meer tegen, en steeds meer mensen ontdekken dan ook het comfort ervan. In het assortiment van Schippers Lifestyle vindt u eetbanken in diverse stijlen en formaten. In wat voor stijl uw keuken ook ingericht is, in onze collectie zit de eetbank die hierbij past.

Bank aan de eettafel voor meer zitplekken

Veel mensen zouden graag op de bank willen eten, maar dit kan erg lastig zijn op sommige banken omdat je hier enigszins in wegzakt en de tafel vaak op een ander “niveau” staat. Eetbanken brengen het comfort van uw bankstel aan uw keukentafel! Daarnaast neemt in vergelijking een bank aan de eettafel minder plek in dan eetkamerstoelen, maar biedt daarnaast ook nog eens meer zitplekken. Met een eetbank heeft u dus meer comfort, meer zitplekken én neemt u minder ruimte in.

Onderhoud van uw eetbank

Door een goed onderhoud van uw eetbank kunt u de levensduur van uw eetbank aanzienlijk verlengen. Hoe u uw eetbank het beste kunt onderhouden verschilt echter per materiaal, stof onderhoudt u anders dan leer. Mocht u bang zijn voor eten dat gemorst kan worden op uw eetbank adviseren wij u om een leren eetbank te nemen. Deze zijn gemakkelijker schoon te maken en kunnen vloeistoffen moeilijker intrekken. 

Inrichting compleet maken

Heeft u een bank voor aan de eettafel kunnen uitzoeken, maar wilt u misschien toch de hele eetkamer nieuw leven in blazen? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze leren eetkamerstoelenleren eetkamerstoelen met wieltjes en eetkamertafels op maat. Zo kunt u direct een interieur voor uw eetkamer samenstellen die perfect op elkaar aansluiten.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij eetkamerbanken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom