2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Leren eetkamerstoelen

Bent u woonachtig in Enschede en omgeving en bent u op zoek naar leren eetkamerstoelen voor in uw eetkamer? Dan is woonwinkel Schippers Lifestyle in Enschede waar u moet zijn! Met een ruim en divers assortiment zit er geheid een eetkamerstoel voor u tussen.

Als specialist in landelijke meubels bent u bij Schippers Lifestyle aan het juiste adres voor het samenstellen van een prachtig landelijk interieur.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en samen te werken met gerenommeerde meubelfabrikanten bent u van jarenlang plezier verzekerd. Kom gerust eens langs in onze showroom in Enschede of bestel de stoelen online met 3 jaar garantie. 

showroomLeren eetkamerstoelen
Goede Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews

Kunstleder of rundleder?

Dat u op zoek bent naar leren eetkamerstoelen was u al over uit, maar heeft u al nagedacht over welk type leder u wilt? Niet iedereen heeft namelijk dezelfde wensen en smaak. Daarom vindt u bij Schippers Lifestyle een ruime collectie eetkamerstoelen in zowel rundleder als kunstleder. Waar uw voorkeur dus ook naar uit gaat, Schippers Lifestyle heeft. Ook over het onderhoud van beide typen leer kunnen onze medewerkers u uiterst goed adviseren, zo heeft u er het langst plezier van. Heeft u een keuze kunnen maken wat betreft het type leder, dan rest u de keuze nog wat betreft het type stoel. Lederen eetkamerstoelen met wieltjes, of met of zonder armleuning, we hebben het.

Toonkamers vol eetkamerstoelen

Wilt u graag de eetkamerstoelen van leer in het echt komen bewonderen? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem! Wij nodigen u maar al te graag uit om onze eetkamerstoelen te komen bekijken in onze showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede. De showroom beslaat zo’n 1.500 m2 en is gevuld met verschillende toonkamers, in verschillende stijlen. Zo krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden en kunt u ook inspiratie opdoen voor de inrichting van uw eigen woning. Of u nou uw eetkamerstoelen vervangt of de gehele eetkamer opnieuw inricht, Schippers Lifestyle heeft alles wat u nodig heeft. 


Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamerstoelen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom