Landelijke eetkamerstoelen

Is het landelijke interieur van uw eetkamer aan vervanging toe? Bekijk ons assortiment en bestel uw Landelijke eetkamerstoelen bij Schippers Lifestyle; topkwaliteit eetkamerstoelen voor een betaalbare prijs!


Verschillende soorten landelijke eetkamerstoelen

Dat u op zoek bent naar een landelijke eetkamerstoel is één ding wat zeker is, maar heeft u al nagedacht over wat voor type eetkamerstoel u wilt? Zelfs in onze ruime eetkamerstoelen collectie is er geen stoel hetzelfde. Kies bijvoorbeeld voor een eetkamerstoel met wieltjes zodat u gemakkelijk aan en van tafel kunt. Of ga voor eetkamerstoelen met armleuning zodat u lekker achterover kunt zitten, en toch uw armen ondersteund heeft. Wat ook steeds vaker voorkomt zijn eetbanken van leer. Dit brengt het comfort van een bankstel naar uw eettafel, maar door het leer is het gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor aan tafel! 

Een mooie stoel gezien maar toch niet het goede materiaal of de juiste kleur? geen probleem. veel van onze stoelen zijn namelijk zelf samen te stellen. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk de opties op de productpagina. 

Landelijke eetkamerstoelen in stof, kunstleder of runderleder. 

De één zweert bij leren eetkamerstoelen, de ander juist weer bij stof. Beiden hebben zo hun eigen voor- en nadelen, daarbij is het ook nog een kwestie van smaak. Leer is gemakkelijker schoon te maken dan stof, maar stof is weer minder krasgevoelig. De meeste stoelen hebben een vast model, maar kunnen wel in een ander materiaal bekleed worden. Bekijk de specifieke eetkamerstoel of kom langs in onze showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede voor meer informatie!

Eetkamerstoelen voor ieder interieur 

Ondanks dat een landelijk interieur voornamelijk gebruikt maakt van natuurlijke kleuren, wilt u misschien toch net wat anders. Iets wat er net wat meer uitspringt. Daarbij komt ook dat iedereen natuurlijk zijn of haar eigen smaak, stijl en voorkeuren heeft. Daarom zijn bij Schippers Lifestyle de eetkamerstoelen in diverse kleuren (en soms formaten) leverbaar. Van donkerblauw tot licht- of donkerbruin, voor elk interieur vindt u bij ons een eetkamerstoel die daar perfect bij past.

Landelijke eetkamerstoelen bestellen bij Schippers Lifestyle 

Of bent u juist bezig met het volledig inrichten van uw woning in landelijke stijl? Bestel de stoelen bij Schippers Lifestyle! Van eettafels en eetkamerstoelen in landelijke stijl tot prachtige woondecoraties. Voor landelijke meubels en accessoires van de hoogste kwaliteit moet u bij Schippers Lifestyle zijn. Wij werken namelijk samen met gerenommeerde Europese en Nederlandse meubelfabrikanten. Ze maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, zodat wij u een continue topkwaliteit kunnen bieden.


Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamerstoelen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom