Eetbank van leer

Bent u op zoek naar een leren eetbank van hoge kwaliteit? Dan doet u er goed aan om een bezoekje te brengen aan Schippers Lifestyle in Enschede! Schippers Lifestyle is al jaren een begrip in Enschede op het gebied van interieur, en dan met name bankstellen. Een eetbank van leer is de perfecte vervanging voor uw huidige eetkamerstoelen of eetbank. In ons assortiment leren eetbanken vindt u eetbanken in verschillende stijlen en kleuren, zo zit er altijd eentje tussen die past bij uw keuken of eetkamer. Schippers Lifestyle werkt met verschillende gerenommeerde Nederlandse- en Europese meubelfabrikanten. Wij stellen hoge eisen aan de producten die we voor u inkopen, zo profiteert u altijd van een zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bekijk hieronder onze eetkamerbanken van leer!

Vervang uw eetkamerstoelen door een eetkamerbank leer

Een eetbank van leer brengt ten opzichte van een reguliere eetkamerstoel diverse voordelen met zich mee. Allereerst is er op het gebied van ruimte een groot voordeel. In vergelijking neemt een eetkamerstoel namelijk meer ruimte in ten opzichte van de zitplekken die hij creëert dan een eetkamerbank van leer. Waar normaliter twee eetkamerstoelen twee zitplekken creëren, zorgt een eetbank van leer voor minstens drie zitplekken.

Dan is er nog het comfort. Veel mensen willen graag het comfort van hun bankstel in de woonkamer terugzien in de keuken, zonder dat het onhandig eten is. Een leren eetbank biedt in dit geval de uitkomst; u heeft het comfort van uw bankstel, maar zit toch op een dergelijke manier zodat eten niet onhandig wordt. Daarbij komt ook nog eens dat een leren eetbank, in het geval dat er gesopt wordt, een stuk makkelijker schoon te maken is dan uw stoffen bankstel. Bent u hier niet bang voor en wilt u toch het comfort van stof? Bekijk dan ook eens onze eetbanken van stof

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij eetkamerbanken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom