Lampen

Lampen Enschede

Lampen Enschede

Voor een divers aanbod lampen in Enschede doet u er goed aan een bezoekje te doen aan Schippers Lifestyle. Onze showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, beschikt over 2.000m2 aan divers ingerichte toonkamers. In deze toonkamers vindt u allerlei verschillende soorten en formaten lampen. Zo vindt u bij Schippers Lifestyle in Enschede altijd een lamp die u bij uw huisstijl en wensen vindt passen. Wij werken met verschillende gerenommeerde Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten. Zo bent u er bij Schippers Lifestyle in Enschede van verzekerd dat uw lamp van duurzaam en kwalitatief hoogstaand materiaal gemaakt is. Heeft u door ons ruime aanbod nog geen keuze kunnen maken? Kom dan langs in onze unieke showroom in Enschede! Onze specialisten voorzien u dan graag van een vakbekwaam advies op maat.

De mooiste lampen van Enschede; industriële tot design lampen

Maak uw interieur compleet met een lamp van Schippers Lifestyle in Enschede. Wij beschikken over een ruime collectie lampen in diverse formaten, kleuren en materialen. U kunt bij ons terecht voor uw hanglampenvloerlampen, tafellampen en wandlampen. Voor welke ruimte in uw huis u ook op zoek bent naar een lamp, Schippers Lifestyle heeft wat u zoekt. Onze lampen zijn gemaakt van verschillende materialen; wij maken een onderscheid tussen mango, MDF en rundleder. Of u nu op zoek bent naar plafondlampen, staande lampen, eettafel lampen of industriële lampen, Schippers Lifestyle in Enschede heeft het voor u. Inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Enschede met diverse toonkamers! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel
MeubitrendLivingfurnCoco MaisonRichmondEasy SofaEleonoraKoopmans MeubelenSitdesignZitformLenselink FurnitureHet AnkerSchippers LifestyleTower LivingKey WestSundayXO InteriorsVilmers