Meubelwinkel Hengelo

De mooiste Meubelwinkel Hengelo

Houdt u van een landelijke of industriële interieurstijl en bent u woonachtig in Hengelo? Dan heeft u geluk! Op slechts enkele minuten van Hengelo vindt u namelijk meubelwinkel Schippers Lifestyle in Enschede. Bij Schippers Lifestyle zijn we gespecialiseerd in industriële en landelijke meubels. Als liefhebber zult u zich dus zeker thuis voelen in onze showroom. Deze vindt u aan de Lenteweg 28 in Enschede, slechts een kleine 15 minuten verwijderd van Hengelo. Met 2.000 m2 aan toonkamers vol industriële en landelijke meubels is het de perfecte plek om inspiratie op te komen doen.

Bankstel Aspen

Showroom van 2.000 m2

Bent u er nog niet helemaal over uit hoe de inrichting van uw woning eruit komt te zien? Gelukkig! In de showroom van meubelwinkel Schippers Lifestyle kunt u namelijk enorm veel inspiratie op komen doen. Door divers ingerichte kamers, zowel landelijk als industrieel en verschillende combinaties, zit er altijd wel iets tussen wat u bevalt.

Kom gerust eens bij onze meubelwinkel langs voor een kop koffie. Dan kijken we gezamenlijk naar uw wensen, voorkeuren en hoe we deze het beste kunnen vertalen naar meubels. Breng een bezoekje aan onze meubelwinkel en kom erachter waarom wij al zo veel mensen uit Hengelo geholpen hebben met de inrichting van hun huis.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Heeft u speciale wensen omtrent uw meubels? Bijvoorbeeld qua kleur, materiaal, afmeting of het onderstel? Geen enkel probleem. Bij Schippers Lifestyle zijn namelijk vele meubels gemakkelijk op maat voor u te maken. Dit kan bijvoorbeeld erg van pas komen bij een bankstel.

Ziet u bijvoorbeeld een bepaald model van een bankstel dat u enorm aanspreekt, op het materiaal na? Dan is het in veel gevallen mogelijk om bijvoorbeeld de leren bekleding te vervangen voor een stoffen bekleding. Of bevalt de kleur van het tafelblad van één van onze eetkamertafels u niet, maar spreekt het model u wel erg aan? Ook dan is de tafel in de meeste gevallen aan te passen naar uw wensen.

Woont u dus in Hengelo of omgeving en zoekt u een meubelwinkel met hoge kwaliteit meubels? Breng dan vooral eens een bezoekje aan Schippers Lifestyle. Regelmatig verwelkomen wij ook andere gezinnen uit uw omgeving, zoals uit Deventer of Borne. Schippers Lifestyle is de ideale plek voor het opdoen van inspiratie, waar u ook woont! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom