Hoektafels

De hoektafel is een mooie compacte tafel die u tussen de bankstellen en stoelen in kunt plaatsen. Vooral handig om uw drinkglazen, schaaltjes of afstandsbediening op te leggen. Zo heeft u alles binnen handbereik!

Bij Schippers Lifestyle bieden we hoektafels aan in verschillende stijlen. Zo vindt u gemakkelijk een hoektafel die bij de rest van het interieur past.

Bekijk hieronder ons aanbod aan hoektafels ↓ of bekijk de hoektafels in onze showroom in Enschede!
Hoektafel kopen

Hoektafels Enschede

Hoektafels Enschede

Schippers Lifestyle in Enschede heeft de hoektafel, ook wel sidetable genoemd, waar u naar op zoek bent! In onze 2.000m2 grote showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, vindt u onze toonkamers met vele verschillende soorten en formaten hoektafels. Zoals de naam al zegt worden deze tafels voornamelijk in hoeken geplaatst, maar niet per se de hoek van de kamer. Veel mensen plaatsen een hoektafel dan ook waar twee banken samen komen. Ideaal om bijvoorbeeld een tafellamp of andere woonaccessoire op te plaatsen. De hoektafels uit ons assortiment in Enschede zijn gemaakt van zeer duurzame en kwalitatieve materialen. Dit is het resultaat van onze nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde Nederlandse- en Europese meubelfabrikanten. U bent bij Schippers Lifestyle in Enschede verzekerd van een hoektafel waar u nog jaren plezier van heeft. Komt u er toch nog niet helemaal uit? Onze specialisten staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

De mooiste Sidetables en eiken hoektafels van Enschede

Bij Schippers Lifestyle in Enschede heeft u volop keuze uit verschillende soorten en formaten hoektafels. Er is er altijd wel een die geschikt is voor uw woningstijl. Eiken hoektafels, sidetables, landelijke hoektafels en nog veel meer! Bezoek onze sfeervol ingerichte showroom in Enschede voor ons volledige assortiment en inspirerende toonkamers. Indien u kiest voor een eiken hoektafel of andere houtsoort raden wij u aan een beschermingsproduct erop aan te brengen. Dit voorkomt onder andere dat er vocht in het tafelblad trekt. Onze specialisten kunnen u hierover uitgebreid adviseren. Bekijkt u ook eens ons assortiment wandtafels en salontafels.

Hoektafels Enschede bij bankstellen

Een veel voorkomend gebruik van hoektafels Enschede is naast een bank of waar twee banken samenkomen. De hoektafels Enschede uit ons assortiment passen uitstekend bij onze bankstellen. Maak uw inrichting compleet en neem ook eens een kijkje tussen onze elementen banken en hoekbanken

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom