Met Pinksteren (28 en 29 mei) zijn wij gesloten. Dinsdag 30 mei staan we weer voor u klaar.

Eiken hoektafel | Maak uw woonkamerinterieur af

Een eiken hoektafel is een goede toevoeging aan ieder zijn of haar landelijke interieur. Hoektafels worden, zoals de naam al wel suggereert, veelal in hoeken van kamers geplaatst. Dit kan voor een lamp of beeldje zijn, maar eigenlijk ook voor elke andere woondecoratie. Dit hangt maar net van uw persoonlijke voorkeur af. Waar we tegenwoordig ook steeds vaker hoektafels terug vinden is waar bankstellen samen komen. Perfect om een sfeervolle tafellamp op te plaatsen om een donkere hoek iets meer te verlichten, of als extra tafel voor uw drinkglas.

Sorteer op:

Hoge kwaliteit eiken hoektafel

Bij Schippers Lifestyle vindt u enkel eiken hoektafels van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij willen namelijk dat onze klanten zo láng mogelijk plezier hebben van hun aankoop. Dit doen wij onder andere door specifiek samen te werken met gerenommeerde meubelfabrikanten uit Nederland en Europa. Zij maken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen, waardoor onze woonaccessoires en meubels zeer duurzaam zijn. Combineert u dit met periodiek en goed/correct onderhoud, dan hoeft u de komende jaren niet om te kijken naar een nieuwe eiken hoektafel. Niet helemaal tevreden over de kleur van de eiken hoektafel? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Fan van houten tafels? Bekijk dan vooral ook eens onze houten eettafels en eiken kloostertafels!

Sfeervolle showroom in Enschede

Weet u nog niet precies of u naar een eiken hoektafel in lichte of donkere kleur op zoek bent? Of doet u graag wat inspiratie op en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan doet u er in beide gevallen goed aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Enschede, gelegen aan de Lenteweg 28. Hier vindt u 2.000 m2 aan toonkamers in verschillende stijlen en kleuren. Ideaal om inspiratie op te komen doen voor uw eigen woning, vragen te stellen en keuzes te maken! Met een hecht team van woonspecialisten kunnen wij u helpen met al uw vragen. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel