Ruim assortiment robuuste eiken kloostertafels

De kloostertafel is mateloos populair. Dat is ook niet zo gek want deze robuuste tafel geeft een warme en gezellige uitstraling. De keuze in soorten kloostertafels is enorm. In onze showroom treft u een ruim aanbod eiken kloostertafels in zeer verschillende stijlen aan. Uiteraard hebben we naast eiken eetkamertafels ook voldoende tafels van ander materiaal zoals bijvoorbeeld teak en grenen. Kom maar eens kijken in onze showroom van 2.000m2!

Diverse modellen en maten eiken kloostertafels

Wist u dat de kloostertafel uit de middeleeuwen stamt? Destijds gebruikten de monniken ze om dagenlang aan te zitten schrijven. Eenvoud was in die tijd troef. Tegenwoordig zijn de kloostertafels er in diverse modellen en maten. Naast kloostertafels van eiken zijn er ook tafels in andere materialen leverbaar. Met traditionele poten of juist hele moderne metalen onderstellen. Zo past uw eiken kloostertafel altijd perfect in uw interieur. Om dit nog beter af te kunnen stemmen kunt u ook apart een onderstel en blad uitkiezen. Zo maakt u de tafel precies op maat naar uw smaak! Een belangrijk kenmerk van de kloostertafel is de lengte. U kiest zelf de gewenste lengtemaat vaak beginnend vanaf 2 meter.

Kloostertafel eiken

Veel kloostertafels zijn uit voorraad leverbaar. Dat is mooi meegenomen omdat u direct na aankoop al kunt genieten van uw nieuwe tafel. Maak uw nieuwe eiken kloostertafel helemaal af met bijpassende landelijke eetkamerstoelen. In onze showroom in Enschede kunt u eenvoudig de stoelen bij de tafel zetten om te beoordelen hoe ze aan de tafel staan. Tip: denk ook eens aan een eetkamerbank. Dit geeft een stoere uitstraling en is super praktisch wanneer u met veel mensen aan tafel wilt zitten. Wilt u graag meer houten meubels zien? Bekijk dan ook eens onze eiken hoektafels en houten tv meubels.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom