2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Kloostertafels

Ervaar de robuuste en indrukwekkende uitstraling van een kloostertafel in uw woonruimte. Deze sfeervolle en imposante meubelstukken zijn een echte blikvanger.

Bij Schippers Lifestyle bieden we een breed scala aan kloostertafels, zodat u eenvoudig een tafel kunt vinden die perfect bij uw interieur past. Ontdek de vele mogelijkheden en vind uw ideale kloostertafel bij Schippers Lifestyle.

Bekijk hieronder ons aanbod aan kloostertafels ↓ of vind uw kloostertafel in onze showroom in Enschede!
Kloostertafel kopen
showroomStijlvolle Kloostertafels
Mooie Kwaliteit
Ruime Keuze
9,4| 114 Google reviews

Kloostertafels Enschede

Kloostertafels Enschede

U bent bij Schippers Lifestyle in Enschede aan het juiste adres voor een diverse collectie kloostertafels. Onze showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, bestaat uit 2.000m2 aan toonkamers. Deze toonkamers zijn ingericht met kloostertafels in allerlei formaten, kleuren en prijzen. Ideaal om inspiratie op te doen en daarnaast is het een unieke winkelbeleving in Enschede! Door te werken met gerenommeerde Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten kunnen wij u een zeer hoge kwaliteit garanderen. Onze kloostertafels uit ons assortiment in Enschede worden met de hoogste zorg gemaakt van kwalitatieve, duurzame materialen. Weet u toch nog niet precies wat voor kloostertafel u wilt? Onze specialisten in Enschede staan graag voor u klaar om u van een vakbekwaam advies te voorzien.

Hoge kwaliteit kloostertafels uit Enschede; industriële tot eiken kloostertafels

Schippers Lifestyle in Enschede beschikt over een ruim aanbod kloostertafels in diverse kleuren, formaten en prijsklassen. Kloostertafels staan bekend om hun authentieke look en feel. Het eiken tafelblad, in combinatie met een eigentijdse of authentieke kloosterpoot, geeft een zeer stijlvolle uitstraling. De kloostertafels uit onze collectie in Enschede worden voornamelijk gebruikt als eettafels, maar zijn ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld aan te werken. Industriële kloostertafels, antieke kloostertafels of eiken kloostertafels, breng een bezoekje aan onze showroom in Enschede om ons volledige aanbod te bekijken!

Combineer uw kloostertafel Enschede met onze eetkamerstoelen

De kloostertafel Enschede gevonden waar u naar op zoek was? Bekijk dan ook eens ons assortiment eetkamerstoelen. Schippers Lifestyle heeft eetkamerstoelen die perfect te combineren zijn met uw nieuwe kloostertafel Enschede. Daarnaast kunt u ook nog voor een van onze eetbanken kiezen. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom