2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Bestel- en verzendinformatie

Voor de bezorging van onze artikelen die wij niet door PostNL laten versturen brengen wij een bedrag in rekening van €49,-. Deze bezorgkosten worden weergegeven in de winkelwagen en kunnen direct voldaan worden bij jouw bestelling.

*De verzendkosten zijn uitgezonderd van de Waddeneilanden. Bezorging is tegen meerprijs in overleg mogelijk. Neem hierover voor plaatsing van de bestelling contact met ons op.

Bezorging door eigen medewerkers

Onze eigen bezorgers komen jouw artikelen schadevrij bij je afleveren. Voordat wij komen leveren, nemen wij binnen enkele dagen tot een week contact met je op (telefonisch of per e-mail) voor het maken van een bezorgafspraak. Zo weten wij zeker dat jij ook thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen.

Levertijd

Wij streven ernaar om jouw bestelling zo adequaat en snel mogelijk bij je te bezorgen. Wij zijn echter afhankelijk van de levertijden van onze leveranciers. Zodra wij de exacte levertijd weten nemen wij contact op voor een bezorgafspraak. Doorgaans dien je rekening te houden met een levertijd van 10 -13 weken. Artikelen uit voorraad en van specifieke collecties kunnen wij sneller leveren. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze klantenservice