Vanaf 3 maart ben u van harte welkom bij ons in de showroom! Kom inspiratie opdoen en krijg passend advies. Maak nu een afspraak.

2,5 zits banken

filteren
Sorteer op:

2,5 zits banken Enschede

2,5 zits banken Enschede

Bij Schippers Lifestyle in Enschede vindt u een zeer gevarieerd assortiment aan 2,5 zits banken. In onze showroom, gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede, vindt u divers ingerichte toonkamers. Bij Schippers Lifestyle bent u er zeker van dat u de 2,5 zits bank vindt die perfect aansluit bij uw wensen en huisstijl. Wij werken met verschillende gerenommeerde Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw 2,5 zits bank van goede kwaliteit is, en dat ook voor langere tijd zal blijven. Met een ruim assortiment bankstellen komen ook vele verschillende merken. U vindt bij ons onder andere de merken het Anker, Primavera, Jolan, Easy Sofa en Meubitrend. Komt u er toch niet helemaal uit en kan u wel wat vakbekwaam advies gebruiken? Kom langs in onze showroom in Enschede, onze specialisten staan voor u klaar!

Diverse unieke 2,5 zits banken in Enschede

Schippers Lifestyle in Enschede heeft een divers aanbod 2,5 zits banken. Heeft u niet genoeg ruimte voor een brede loungebank of heeft u liever een wat kleiner bankstel? Dan is een 2,5 zits bank de perfecte oplossing. Voor het kiezen van uw ideale bankstel kunt u kiezen uit drie verschillende materialen, namelijk stof, kunstleder of rundleder. Daarnaast zijn de 2,5 zits banken uit onze collectie te verkrijgen in 40+ verschillende kleuren, er past er dus altijd een bij uw huisstijl. Ondanks dat onze bankstellen gemaakt zijn van kwalitatieve en duurzame materialen, dienen ze toch onderhouden te worden. Dit is voornamelijk het geval bij een leren 2,5 zits bank. Onze specialisten kunnen u hierin uitgebreid adviseren! Neem ook eens een kijkje tussen onze elementen banken of hockers!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij banken zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel