2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Houten Eettafel kopen

Prachtige houten eettafels koopt u bij woonwinkel Schippers Lifestyle in Enschede! Met een ruime en gevarieerde collectie zit er ongetwijfeld een eettafel tussen voor u. Van ronde eetkamertafels tot klassieke kloostertafels en eetkamertafels op maat. Voor elk interieur bent u bij Schippers Lifestyle aan het juiste adres. De tafels uit ons assortiment zijn vervaardigd van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit betekent dat u niet alleen echte top kwaliteit in huis haalt, maar daar ook nog eens jaren van kunt genieten. Kom langs in onze showroom in Enschede om onze prachtige collectie houten eettafels te bewonderen!

Sorteer op:

Materiaal- en kleurkeuze

Heeft u een mooie eettafel uitgezocht maar bent u over enkele punten nog niet helemaal tevreden? Bijvoorbeeld over het onderstel of de kleur van het tafelblad? Geen probleem! Het grote gedeelte van de houten eettafels zijn aan te passen naar uw wensen. Wilt u dus liever een lichtgrijs houten tafelblad in plaats van lichtbruin, dan is dit in de meeste gevallen voor u te realiseren. Schippers Lifestyle is dus ook uw adres voor een echte eetkamertafel op maat.

Over het formaat is ook het een en ander te zeggen. Sommige eettafels zijn namelijk in diverse formaten te verkrijgen. Zo kunt u, of u nou een gezin van 4 of 6 bent, toch de tafel van uw dromen krijgen. Levertijden variëren sterk per houten eettafel, informeer hiernaar bij onze medewerkers!

Bij Schippers Lifestyle hebben we een enorm aanbod aan houten meubels. Bekijk ook eens onze houten tv meubels en eiken hoektafels

Onderhouden van de houten eettafel

Wanneer u een houten eettafel aanschaft wilt u hier zo lang mogelijk plezier van hebben. Bij de aanschaf van een eettafel kunnen wij hem voorzien van een beschermlaagje. Dit zorgt ervoor dat vocht en andere vlekken minder makkelijk in de tafel trekken. Om toch de originele schoonheid van de eettafel te behouden zal echter toch iets van onderhoud nodig zijn. Hoe u dit het beste kunt aanpakken? Ook dat vertellen onze medewerkers u met alle plezier, kom langs in onze showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom