Woonwinkel Kampen

Schippers Lifestyle » De woonwinkel van Kampen

Woont u in de regio Kampen en kan uw interieur wel een keer een opfrisbeurt gebruiken? Misschien is woonwinkel Schippers Lifestyle in Enschede dan wel iets voor u! Met een ruime showroom en divers ingerichte toonkamers is het de plek om inspiratie op te doen voor uw interieur. En bent u fan van een landelijk en/of industrieel interieur? Dan zit u bij Schippers Lifestyle al helemaal goed. Als specialist in landelijke en industriële meubels hebben wij alles in huis om uw interieur nieuw leven in te blazen.

Tafel

Oneindige bron van inspiratie

Voor een unieke winkelervaring doet u er goed aan om een bezoekje te brengen aan Schippers Lifestyle. Met ruim 1.500 m2 aan toonkamers is onze showroom de ideale plek om inspiratie voor uw eigen interieur op te doen. Of u nou binnenkort in een nieuw huis trekt of vindt dat uw huidige interieur aan vervang toe is. Kampen is slechts een kleine 1,5 uur verwijderd van Enschede, perfect dus om er een dagje uit van te maken.

Door de vele toonkamers kunnen wij u een goed beeld geven van de ontelbare mogelijkheden die een landelijke/industrieel interieur u te bieden heeft. Niet voor niks dat wij regelmatig mensen uit Kampen in onze woonwinkel mogen verwelkomen. De landelijke interieurstijl is namelijk erg populair in Nederland, met name in het oosten. Van Haaksbergen tot Raalte tot Borne, wij verwelkomen praktisch heel Overijssel in onze woonwinkel.

Bankstellen

Samenwerkingen met gerenommeerde merken

Bij Schippers Lifestyle vinden we kwaliteit zeer belangrijk. Zo belangrijk dat wij enkel samenwerkingen zijn aangegaan met gerenommeerde merken uit Europa en Nederland. Wilt u dus meubels van hoogwaardige en duurzame materialen, dan moet u bij Schippers Lifestyle zijn.

Door het gebruik van deze materialen bent u verzekerd van jarenlang plezier. Wilt u uw meubels ten alle tijden in de beste conditie houden? Dan zal er toch enige vorm van onderhoud moeten plaatsvinden. Weet u niet precies hoe u het onderhouden van uw meubels moet aanpakken? Geen probleem, onze specialisten weten exact waar ze op moeten letten. Bezoek onze showroom voor een vakkundig advies op maat van één van onze specialisten!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel