Woonwinkel Haaksbergen

Woonwinkel Haaksbergen | Landelijk & industrieel wonen

Woont u in Haaksbergen en kan uw interieur wel een keer een opfrisbeurt gebruiken? Begin dan eens met een bezoekje aan woonwinkel Schippers Lifestyle. Op slechts 20 min afstand van Haaksbergen zijn wij al te vinden. Met een showroom van ruim 1.500 m2 en toonkamers in allerlei stijlen is het de perfécte plek om inspiratie op te komen doen voor uw eigen woning. Door de hoge diversiteit is onze woonwinkel zeer populair geworden bij de inwoners van Haaksbergen. Benieuwd naar onze prachtige collectie? Dan kunt u dit gedeeltelijk in onze webshop zien, maar het echte besef komt pas als u in onze showroom en toonkamers bent geweest!

Specialist in landelijk & industrieel

Tegenwoordig, en al helemaal in het oosten van ons land, zien we steeds vaker een rustig en sfeervol interieur tegenkomen. Laten dit nou net de kenmerkende aspecten van een landelijk interieur zijn. Bent u hier naar op zoek dan hebben wij goed nieuws voor u. Schippers Lifestyle is namelijk gespecialiseerd in landelijke en industriële meubels. Van landelijke bankstellen en fauteuils tot industriële kasten en woonaccessoires. Schippers Lifestyle is uw one-stop-shop voor een stijlvol industrieel en landelijk interieur.

Sinds het in het oosten van ons land een populaire interieurstijl is verwelkomen wij zeer regelmatig mensen uit de regio. Denk bijvoorbeeld aan Oldenzaal en Hengelo, maar ook Deventer.

Hoekbank Nebraska

Comfortabele bankstellen

Bij Schippers Lifestyle vindt u meer dan 50 verschillende soorten banken. Verschillende materialen, kleuren, formaten en prijsklassen maken het voor iedereen mogelijk om een bankstel te vinden. Van stoffen loungebanken waar je heerlijk op onderuit kunt zakken tot leren eetbanken voor aan de eetkamertafel.

Heeft u een bankstel gezien die u erg aanspreekt, maar had u sommige aspecten liever anders gezien? Bijvoorbeeld een leren bekleding in plaats van stof? In de meeste gevallen is het dan mogelijk om de bank aan te laten passen naar uw wensen. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Eetkamertafels op maat

Naast bankstellen hebben wij ons door de jaren heen ook gespecialiseerd in tafels. Van eetkamertafels en kloostertafels tot hoektafels en salontafels. Wat er ook op de tafel komt te staan, wij hebben er de perfecte tafel voor. Heeft u speciale wensen? Dan is een eetkamertafel op maat mogelijk wel wat voor u. Vraag onze specialisten naar alle mogelijkheden!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel