Woonwinkel Raalte

Woonwinkel Raalte | De landelijke woonwinkel van Overijssel

Woont u in Raalte en wilt u niet uren reizen, op zoek naar die perfecte meubels voor in uw woning? Dan heeft u geluk! Op slechts driekwartier afstand van Raalte bevindt zich namelijk Schippers Lifestyle in Enschede. Schippers Lifestyle is dé plek om inspiratie op te komen doen voor uw interieur. Als specialist in industriële en landelijke meubels hebben wij alles in huis om uw woning een werkelijke metamorfose te geven. Van de meest comfortabele bankstellen tot elegant vormgegeven eetkamertafels van verschillende hoge kwaliteit houtsoorten. Wij hebben wat u momenteel mist in uw woning.

Eetkamerstoel Thijs

Ruime showroom in Enschede

Binnen slechts een kleine 45 min staat u al vanuit Raalte voor onze woonwinkel. Door de vele diverse toonkamers is onze woonwinkel de ideale plek voor het opdoen van inspiratie. Met behulp van de verschillende toonkamers krijgt u namelijk een goed beeld van de vele mogelijkheden bij Schippers Lifestyle. U kunt zich wel voorstellen dat een woonwinkel van ruim 1.500 m2 een enorme bron aan inspiratie oplevert.

Regelmatig verwelkomen we échte ‘Raaltenaren’ in onze woonwinkel. Maar dat niet alleen. Ook de inwoners van HaaksbergenAlmelo en Borne weten ons uiterst goed te vinden. Waarom? Omdat we in het oosten van het land meer fan zijn van het landelijke interieur dan waar dan ook in Nederland. Door onze ruime collectie landelijke meubels zijn wij voor hen dus de place to be.

Prachtige meubels van hoge kwaliteit

Onze meubelcollectie staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzame materialen en, daarmee ook een lange levensduur. Koopt u dus meubels bij Schippers Lifestyle in Enschede dan kunt u hier nog jaren mee vooruit. Echter is dit alleen vaak niet voldoende.

Het is ook belangrijk dat de meubels onderhouden worden. Onze specialisten kunnen u hier meer over vertellen. Kom langs in onze showroom en ze zullen u alles vertellen over hoe u het beste uw nieuwe meubels kunt onderhouden. Breng een bezoekje aan Schippers Lifestyle en kom erachter waarom wij de populairste woonwinkel van Raalte zijn!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel