Meubelwinkel Almelo

Meubelwinkel Almelo | Op slechts 30 min afstand van Almelo

Woont u in Almelo en bent u op zoek naar een meubelwinkel vol prachtige meubels? En bent u fan van een knusse en gezellige sfeer? Dan doet u er goed aan om eens een kijkje te nemen in de ruime meubelwinkel Schippers Lifestyle! Op slechts 30 minuten verwijderd van Almelo vindt u meubelwinkel Schippers Lifestyle, specialist in landelijke meubels en woondecoraties. Met ruim 1.500 m2 aan toonkamers is onze meubelwinkel de ideale plek om inspiratie op te komen doen!

Bankstellen

Specialist in prachtige landelijke meubels

De landelijke interieurstijl kenmerkt zich met name door de knusse en gezellige uitstraling die landelijke meubels met zich meebrengen. Het gebruik van natuurlijke elementen en kleuren zorgt voor een omgeving waarin menig persoon zich direct thuis voelt.

Schippers Lifestyle is al jarenlang een begrip in Enschede en omstreken op het gebied van landelijke meubels. Daarbij mogen we ook al jarenlang klanten verwelkomen uit Almelo. Van prachtig vormgegeven kloostertafels van eikenhout tot landelijke eetkamerstoelen en leren eetbanken. Tussen onze ruime collectie vindt u ongetwijfeld meubels die perfect aansluiten bij uw wensen.

Meubelwinkel

Meubels op maat laten maken

Niet iedereen heeft dezelfde smaak of wensen. Dat is een feit. Misschien heeft u wel een overheerlijk stoffen bankstel gevonden, maar ziet u deze toch liever in rundleder. Of heeft u een strakke houten eettafel uitgezocht maar is de grootte of de kleur nog niet helemaal wat u in gedachten had? In beide gevallen vraagt dit om professioneel maatwerk.   

Een groot gedeelte van ons assortiment is naderhand nog aan te passen naar uw wensen. Kies uit verschillende soorten materialen, kleuren, formaten en afmetingen en stel de meubels van uw dromen samen. Vraag één van onze specialisten naar de exacte mogelijkheden voor jouw meubel!

Bezoek onze meubelwinkel Almelo

Zeer regelmatig verwelkomen wij weer echte Almeloërs die een bezoekje brengen aan onze meubelwinkel Almelo. Op slechts 30 min afstand, aan de Lenteweg 28 in Enschede, vindt u onze meubelwinkel. Gevarieerd ingerichte toonkamers maken het een onvergetelijke winkelervaring. Twijfel niet langer en kom eens langs voor een kopje koffie. Niet alleen Almelo, maar ook bij de interieurliefhebbers van Deventer en Enschede zijn we favoriet!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel