2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Interieurwinkel Deventer

Interieurwinkel Deventer | Interieurwinkel vol landelijke meubels

Als u woonachtig bent in Deventer, en op zoek bent naar een interieurwinkel vol prachtige meubels, doet u er goed aan om ook eens een bezoekje te brengen aan interieurwinkel Schippers Lifestyle. Schippers Lifestyle bevindt zich daadwerkelijk in Deventer, maar op slechts een uurtje afstand in Enschede aan de Lenteweg 28. Schippers Lifestyle is niet alleen de interieurwinkel waar u uw volledige interieur kunt aanschaffen. U bent ook bij ons aan het juiste adres voor een grote dosis inspiratie en een unieke winkelervaring!

Interieurwinkel vol gerenommeerde merken

Bij Schippers Lifestyle vinden we, wanneer het op meubels aankomt, kwaliteit en duurzaamheid één van de belangrijkste aspecten. Om deze reden hebben wij diverse nauwe samenwerkingen opgezet met gerenommeerde Europese en Nederlandse meubelfabrikanten. Of u nou een goedkope eettafel of een design fauteuil aanschaft. Onze meubels zijn van hoogwaardige en duurzame materialen gemaakt. Schaft u dus een bankstel of eettafel aan, dan zal deze nog jaren mooi blijven en heeft u er nog jarenlang plezier van.

Fauteuil Arthur

Bankstellen en eetkamertafels op maat

Heeft u een mooi leren bankstel gezien, maar heeft u toch liever hetzelfde design maar dan van stof? Of bent u op zoek naar een grote eetkamertafel voor uw gezin van 6, maar ziet u enkel tafels van 4? Geen probleem! Een groot gedeelte van de meubels die u bij Schippers Lifestyle ziet zijn aan te passen naar uw wensen. Pas eenvoudig kleuren en materialen aan en kies het juiste formaat.

Vraag onze specialisten in de winkel, of via het contactformulier, naar de exacte mogelijkheden voor het product waarin u bent geïnteresseerd. We helpen u graag.

Breng een bezoekje aan de interieurwinkel van Deventer

Wat is nou een uurtje rijden naar een interieurwinkel als u weer met prachtige en stijlvolle meubels naar Deventer gaat? Bij Schippers Lifestyle hebben we een groot aantal gezinnen in Deventer al kunnen helpen. Voor het inrichten van de woonkamer tot aan de slaapkamer zit u bij ons goed. Kom gerust eens langs uit Deventer en verbaas uzelf over de ruime collectie in onze interieurwinkel. Verder verwelkomen wij ook regelmatig mensen uit Almelo en Hengelo die inspiratie willen komen opdoen. 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom