2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Design fauteuil van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een stoel die echt comfortabel is én met een mooie uitstraling? Neem dan eens een kijkje in de design fauteuil categorie van Schippers Lifestyle! Met een design fauteuil haalt u een echte blikvanger in huis. Een strak design en kwalitatieve materialen zijn kenmerkende eigenschappen voor de fauteuils van Schippers Lifestyle. Hoe heerlijk is het om na een stressvolle werkdag heerlijk tot rust te komen in een van onze design fauteuils. Bekijk ons ruime aanbod hieronder!

Bruine, grijze of toch een witte design fauteuil?

Bij Schippers Lifestyle begrijpen we heel goed dat iedereen zo zijn eigen smaak heeft en elk interieur anders is. Om deze reden hebben we dan ook een grote verscheidenheid aan fauteuils in allerlei soorten en maten. U heeft dus niet alleen de keus uit verschillende kleuren, maar ook materialen en formaten. Rundleder of stof, één of tweepersoons. Zo vind u geheid het design fauteuil dat perfect aansluit op uw wensen en eventueel die van uw partner.

Combineer uw design fauteuil met een loungebank van leer of een stoffen elementen bank en u heeft uw woonkamer compleet! Wat ook een erg mooie combinatie is, is de design fauteuil naast een eiken hoektafel plaatsen. Dit geeft een zeer stijlvol contrast.

Goed onderhoud » lange levensduur

De design fauteuils uit ons assortiment worden gemaakt van zeer kwalitatieve en duurzame materialen. Door het gebruik van deze materialen heeft u het langs plezier van uw fauteuil. Echter is dit vaak niet voldoende. Wanneer u echt zo lang mogelijk wilt genieten van hoogwaardig zitcomfort en een mooie uitstraling is onderhoud ook belangrijk. Dit verschilt weer per materiaal, zoals leer en stof. Onze medewerkers kunnen u hierin uiterst goed adviseren, kom langs in onze showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede! 

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom