2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Tafel eikenhout kopen

Bent u ook verzot op prachtig eikenhout met een mooie tekening? Dan bent u niet de enige! Eikenhout is helemaal terug van weggeweest en is in inmiddels weer in vele huizen terug te vinden. Vooral eikenhouten tafels zijn erg in trek! Niet zo gek ook: een tafel van eikenhout biedt een groot aantal voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? We delen ze graag met u zodat u precies waarom een tafel van eikenhout kopen zo’n goed idee is!

Sorteer op:

Wat is belangrijk bij het kopen van een tafel?

tafel eikenhout kopen

Telkens wanneer we nieuwe klanten ontvangen in onze winkel horen we dat zij bij ons zoeken naar een tafel van eikenhout die voldoet aan twee wensen:

  1. Passend in de huidige trend/moet passen bij eigen smaak
  2. Van goede kwaliteit/moet lang meegaan

Naast deze twee meest gehoorde wensen, blijkt dat het wel of niet hebben van kinderen grote invloed heeft op de keuze voor een tafel. Ook de mate waarin de tafel wordt gebruikt is een belangrijke factor. Wanneer er kinderen zijn en de tafel intensief gebruikt wordt, is het belangrijk dat het hout sterk is!

Tafel van eikenhout: de voordelen

Bovenstaande wensen nemen we altijd mee in ons advies en dikwijls blijkt maar weer: een tafel van eikenhout is vaak écht een goede keuze! Allereerst heeft eikenhout een mooie, authentieke tekening in het hout. De nerven zijn prachtig vloeiend en geven het hout een prachtige kleurschakering. Het hout kan afgewerkt worden op verschillende manieren waardoor het hout ook verschillende aanneemt. Het fraaie uiterlijk van eikenhout past bij vele trends en smaken. Even belangrijk is de duurzaamheid van hout! Eikenhout heeft een zeer goede hardheid waardoor het hout lang meegaat, ook bij intensief gebruik. Kortom: een tafel van eikenhout kopen biedt grote voordelen waar u lang profijt van heeft! Vindt u eikenhout mooi, maar bent u ook benieuwd naar andere houtsoorten? Bekijk dan eens onze tafels van mangohout en onze tafels van teak.

Tafel eikenhout kopen bij Schippers Lifestyle

U zoekt een fijne meubelzaak in de omgeving van Enschede waar u terecht kunt om een tafel van eikenhout te kopen tegen zeer scherpe prijzen? We nodigen u van harte uit bij Schippers Lifestyle aan de Lenteweg 28 in Enschede. Maak alvast een afspraak, dan ontvangen we u graag met een kop koffie en zoeken we samen naar uw eikenhouten tafel.