showroom2000m2 sfeervolle showroom
CBW erkende meubelzaak
Elke zondag open van 12 tot 17uur
9,4| 114 Google reviews
Eettafel massief eiken met matrix poot
Eettafel massief eiken met matrix poot

Eettafel massief eiken

Artikelcode: taf2019636352

Deze Robuuste tafels worden op een ambachtelijke wijze gemaakt van duurzaam massief Frans eiken 5/6 cm dik. De prachtige nerfvlammen, spiegel tekeningen en wisselende kleuren, van dit eiken hout, geven de tafels een zeer authentieke en natuurlijke uitstraling. Deze tafels zijn zeer populair met een metalen onderstel die het een stoere uitstraling geven. Welke metalen onderstel, dat bepaald u zelf. Wij leveren verschillende onderstellen en heeft u een eigen creatie, dan maken wij die voor u.

Wilt u uiterst comfortabel en gezellig zitten aan een robuuste eettafel? Wij leveren deze met verschillende onderstellen en in verschillende kleuren.

Onze tafels worden afgelakt met No Visible mat lak, waarbij het blad zijn natuurlijke kleur en uitstraling behoud, of met 1 van onze olie kleuren. Wilt u een andere kleur of heeft u wat anders in de gedachten, ook dat kunnen wij voor u regelen!.

Specificaties

Kleur :Antraciet, Bruin, Grijs
Materiaal :Eiken
Lengte (cm) :200 (maatwerk mogelijk)
Breedte (cm) :100
Hoogte (cm) :80

Eettafel massief eiken

Met matrix poot

Deze Robuuste tafels worden op een ambachtelijke wijze gemaakt. De prachtige nerfvlammen, spiegel tekeningen en wisselende kleuren, van dit eiken hout, geven de tafels een zeer authentieke en natuurlijke uitstraling....Uitgebreide informatie

Beschikbaarheid : Leverbaar

1.395,00
Bekijk in showroom

Persoonlijk advies nodig?

Bezoek onze woonwinkel

Bekijk in showroom