Levertijden en bezorging

Voor de meeste producten die op onze website staan vermeld geldt dat ze niet uit voorraad leverbaar zijn. Wij verkopen namelijk veel producten die op uw smaak worden afgestemd, onder andere qua stoffen of samenstelling van uw bank. Het is daarom onmogelijk alle producten uit voorraad te leveren. 

U krijgt daarom te maken met levertijden die verschillen van 1 of 2 weken tot soms 10 weken. Dat heeft alles te maken met het proces dat zich afspeelt nadat u het product hebt besteld. We controleren uw bestelling, geven deze door aan onze fabrikant, krijgen de bestelling bevestigd waarne hij in productie wordt genomen. Alvorens uw product bij ons binnen is en we deze kunnen uitleveren zijn we al snel weken verder. Daarnaast zijn we afhankelijk van de productiecapaciteit en de beschikbaarheid van materialen. Hoe dan ook houden we u altijd op de hoogte van de actuele levertijd. Zo gauw we iets horen, weet u het ook!

Let op: 
In verband met corona zijn er wereldweid problemen met de beschikbaarheid van materialen en productiecapaciteit. Het kan daarom langer duren voordat uw producten worden geleverd. We houden u altijd op de hoogte!


Bezorging van uw bestelling

Bij Schippers Lifestyle staat service en garantie hoog in het vaandel. Onze collega's bezorgen uw bestelde meubelen meestal bij u thuis en zorgen dat ze goed op de plaats staan. Daarnaast worden ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst bezorgd.

De staandaard verzendkosten zijn 49,-, maar in de omgeving van Enschede is het gratis.