Tv Meubel Hout kopen

Bent u op zoek naar een tv meubel van hout? Eén die perfect aansluit bij uw huidige landelijke interieur? Schippers Lifestyle Enschede heeft het! Een houten tv meubel maakt de inrichting van uw woonkamer compleet. Het is namelijk niet alleen een mooie toevoeging aan het interieur, het is ook perfect om spullen in op te bergen. Plaats uw televisie op het tv meubel en werk de kabels gemakkelijk weg achter het meubel. De uitsparingen en de lades maken het mogelijk om uw home cinema-set en/of digitale televisie kastje netjes weg te werken. Breng een bezoekje aan onze showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede om ze in divers ingerichte toonkamers te zien.

Onderhoud van het houten tv meubel

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw tv meubel van hout, is het belangrijk dat hij op een correcte manier onderhouden wordt. Schaft u uw nieuwe houten tv meubel bij ons aan, dan kan die voorzien worden van een dun beschermlaagje. Dit zal ervoor zorgen dat onder andere vocht moeilijker in het hout kan trekken. Zo blijft uw tv meubel in topconditie! Hoe u het hout van het tv meubel verder dient te onderhouden kunnen onze specialisten u uiterst goed in adviseren.

Diverse toonkamers, diverse interieurs

Bent u er nog niet helemaal over uit wat voor tv meubel u nou precies wilt? Doet u liever eerst inspiratie op? Kom dan langs in onze showroom! In de 2.000 m2 grote showroom van Schippers Lifestyle vindt u namelijk vele verschillende toonkamers. Al deze toonkamers zijn op verschillende manieren ingericht, om u zodoende een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Kom gerust langs wanneer u dat uitkomt en gezamenlijk komen we tot het perfecte tv meubel van hout voor uw woonkamer!

Wilt u graag uw hele woonkamer een metamorfose geven? Neem dan ook vooral eens een kijkje tussen onze stijlvolle leren bankeneiken kloostertafels en goedkope fauteuils. Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke fauteuils zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel