Een stijlvol leren bankstel kopen

Een bankstel van leer geeft een luxe uitstraling en past in elk interieur. Leder is leverbaar in diverse soorten en kleuren, u vindt daarom altijd een kleur die past bij uw stijl. In onze showroom staan de banken opgesteld in diverse uitvoeringen, zo krijgt u een indruk van de vele mogelijkheden. We hopen u snel te mogen ontvangen bij Schippers Lifestyle in Enschede!

Sorteer op:

Diverse modellen en maten leren bankstellen

Of u nu een groot huis heeft of een wat kleinere woonkamer, er is altijd plek voor een bankstel. Kies de maat bank die het beste past in uw huis. Bij een kleinere ruimte is een twee-zits bank een goede optie. Deze zijn gemiddeld 2 meter breed maar er zijn ook modellen van 1.80 m. Heeft u juist veel plek voor uw leren bankstel? Kies dan voor een royale hoekbank, een 4-zitsbank of een elementenbank waar u heerlijk op kunt loungen.

Tip: schrijf voor u naar de showroom komt de afmetingen van uw kamer en de plek waar u de bank wilt plaatsen op. Dit helpt bij het zoeken naar de perfecte bank! Zo komt u niet voor verassingen te staan thuis als u uw nieuwe leren loungebank wil plaatsen.

Hulp bij het uitzoeken van uw bankstel van leer

Het uitzoeken van een nieuwe bank is voor u waarschijnlijk een zeldzame bezigheid. Er komt dan ook nogal wat informatie op u af. Onze vakbekwame medewerkers zijn hier dagelijks mee bezig en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ze adviseren u graag over kwaliteit, materiaal en onderhoud. Ook met vragen over stevigheid, zitcomfort, afmetingen en kleuren kunt u bij onze medewerkers terecht. Wist u trouwens al dat wij een CBW erkende meubelzaak zijn? Op al onze bankstellen bieden wij u minimaal 3 jaar garantie!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij leren bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom