Een industrieel interieur en een cognac leren bank

Misschien is het industriële interieur wel een blijvende trend omdat we steeds vaker oude gebouwen nieuw leven inblazen en de industriële elementen juist omarmen. Of komt het omdat zoveel mensen tot rust komen in een pure en stoere omgeving? Hoe dan ook: hoge plafonds en onafgewerkte materialen worden gecombineerd met robuuste meubelen met een natuurlijke uitstraling. Een cognac leren bank past daar precies bij! De kleur cognac kleurt bijzonder goed bij petrol, alle groentinten en blauw. Zelfs oudroze kleurt goed bij cognac. Dit maakt een cognac leren bank echt tijdloos!

Sorteer op:

Cognac leren bank bij een modern of retro interieur

Cognac leren bank kopen

Houdt u meer van strakke lijnen, een minimalistische inrichting en het gebruik van materialen als metaal, chroom of aluminium? Dan heeft een modern interieur uw voorkeur! Laat een cognac leren bank daar nou ook exact bij passen! Om in stijl te blijven kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een cognac leren bank met een metalen onderstel. Houdt u van warme tinten, kleurrijke stoffen en de heerlijke 50’s en 60’s houten meubels? Dan bent u een liefhebber van een retro interieur! Ook hier kunt u een cognac leren bank prima in kwijt.

Een cognac leren bank kopen bij Schippers Lifestyle

Bent u benieuwd hoe een cognac leren bank zou staan in uw interieur? Om alvast een indruk te krijgen raden we u aan om eens langs te komen in de toonzaal van Schippers Lifestyle. Op een oppervlakte van maar liefst 1.500m2 kunt u verschillende meubels zien in complete interieurs. Zo weet u meteen hoe een cognac leren bank staat en voelt! Natuurlijk vindt u in onze toonzaal ook vele andere bankstellen, zoals een cognac bankleren banken en hoekbanken. Inspiratie genoeg!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij cognac bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom