Interieurwinkel Enschede

Bent u op zoek naar een interieurwinkel in Enschede met vele diverse toonkamers? Breng dan eens een bezoekje aan Schippers Lifestyle, dé interieurwinkel van Enschede. Bij Schippers Lifestyle vindt u een ruim assortiment landelijke meubels, van bankstellen en eetkamerstoelen tot kasten en fauteuils. Door een nauwe samenwerking tussen Europese- en Nederlandse meubelfabrikanten en Schippers Lifestyle bent u verzekerd van een zeer hoge kwaliteit meubels. Dit maakt de meubels ook erg duurzaam, waardoor u er nog jaren plezier van zult hebben! Bezoek onze ruime showroom aan de Lenteweg 28 in Enschede voor een unieke winkelbeleving!

Dé interieurwinkel in Enschede voor landelijke huizen

Door landelijke meubels te plaatsen in uw woning creëert u een landelijke sfeer, vaak wordt dit ook wel als gezellig gekenmerkt. De lichte en natuurlijke kleuren van de meubels van Schippers Lifestyle geven uw woning een echte klassieke uitstraling. Om deze uitstraling zo goed mogelijk te behouden door de jaren heen is het belangrijk dat u uw landelijke meubels goed onderhoudt. Sommigen weten precies hoe ze dit het beste kunnen aanpakken, maar de meesten niet. Indien u graag geadviseerd wilt worden over het onderhouden van uw meubels, kom dan gerust langs in onze showroom. Onze specialisten kunnen u hierin uiterst goed adviseren en al uw eventuele vragen beantwoorden.

Interieur winkel vol met landelijke meubels

Het ruime assortiment van Schippers Lifestyle bestaat voornamelijk uit landelijke meubels met een authentieke maar toch ook moderne uitstraling. Bij ons vindt u enkel meubels van duurzame en kwalitatieve materialen. Blaas het interieur van uw woonkamer of keuken weer nieuw leven in met de meubelen van Schippers Lifestyle. Kies bijvoorbeeld voor een nieuw rundleder bankstel in uw woonkamer, of een authentieke eiken kloostertafel in de keuken/eetkamer. Het veranderen van een enkel meubel in uw woning kan de kamer al heel anders doen lijken. Wenst u geadviseerd te worden door een interieurwinkel in Enschede? De specialisten van Schippers Lifestyle staan voor u klaar aan de Lenteweg 28 in Enschede!

Wist u dat Schippers Lifestyle niet alleen erg populair is in Enschede, maar in heel Overijssel? Regelmatig verwelkomen wij namelijk mensen uit DeventerAlmeloHengelo en nog veel meer. Waarom? Dat kunt u het beste met eigen ogen komen bekijken.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij de regio's geselecteerd zijn waar schippers-lifestyle in actief is.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel