Mangohouten meubels

Kijkend naar de top 3 populairste woontrends van de afgelopen tijd, kunnen we wel stellen dat mangohouten meubels in dat rijtje thuishoren! Het mooie warm gekleurde hout met zijn bijzondere kleurschakeringen heeft met gemak zijn weg gevonden naar de Nederlandse interieurs. Gelukkig maar! Want niet alleen zijn mangohouten meubels heel erg mooi, ook is het hout in vergelijking met andere houtsoorten bijzonder duurzaam. We leggen uit hoe dat zit!

Sorteer op:

mangohouten meubels

Duurzaam met mangohouten meubels

Veel van onze klanten geven aan dat ze mangohouten meubels waarderen om de robuuste en warme uitstraling. Daarin kunnen we ze niet ongelijk geven! Maar wat u misschien nog niet weet is dat u met mangohout ook een duurzame keuze maakt. Mangohout komt van de (sub)tropische mangoboom. In zijn jonge jaren wordt de mangoboom vooral geplant om fruit te produceren. Naarmate de boom ouder wordt, gaat de fruitproductie achteruit en wordt de boom gekapt om plaats te maken voor nieuwe bomen. Het hout wordt dan gebruikt voor de vervaardiging van mangohouten meubels.

Mangohouten meubels kopen in Enschede

Overtuigd om eens te kijken naar mangohouten meubels? Dat kan! Bij Schippers Lifestyle aan de Lenteweg 28 in Enschede bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze toonzaal. Op een oppervlakte van 1.500 vierkante meter doet u naar hartenlust inspiratie op voor uw eigen interieur. Naast mangohouten meubels vindt u hier bijvoorbeeld ook teakhouten meubels. Liever eerst bellen voor een afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op. We helpen u graag.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamertafels zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
Kom langs in onze winkel