2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Tafel boomstam kopen

Een trend die we maar al te graag omarmen: meubelen die op prachtige wijze het natuurschoon laten zien! Zo ook een tafel boomstam, die vaak wordt vervaardigd uit één stuk hout en dus alles laat zien van de boom! Terwijl u over het tafelblad kijkt ziet u nog de sporen van een rijke geschiedenis: kleurschakeringen, nerven, knoesten en zelfs jaarringen. Bovendien is er van elk tafelblad maar één exemplaar. U heeft dan ook altijd een unieke tafel boomstam in uw interieur! Benieuwd naar verschillende modellen en afmetingen? Kom dan vooral naar de showroom van Schippers Lifestyle. Wilt u graag persoonlijk advies in alle rust ontvangen? Maak dan meteen online een afspraak.

Tafel boomstam kopen: keuze voor materiaal

tafel boomstam kopen

Het kopen van een tafel van boomstam is niet iets wat u elke dag doet. Het is daarom ook belangrijk om van tevoren stil te staan bij de wijze waarop de tafel wordt gebruikt. Heeft u kinderen die eten en spelen aan tafel? Wordt de tafel intensief gebruikt of is het echt de eyecatcher in een bedrijfsruimte? Hoe intensiever de tafel wordt gebruikt, hoe belangrijker het is om te kiezen voor hout met een goede hardheid. Dit wil zeggen dat u kiest voor een tafel die écht tegen een stootje kan. Denk in dit geval bijvoorbeeld aan een massief eiken boomstamtafel. Op die manier weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw tafel van boomstam!  

Tafel boomstam kopen in de juiste stijl

Ook de uitstraling en kleur van de tafel zijn erg belangrijk om over na te denken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een eigen kleur die u wilt terugzien op de tafel. Schippers Lifestyle heeft een eigen werkplaats waar de door u gekozen kleur kosteloos op uw tafel boomstam wordt aangebracht. Naast de kleur kunt u ook kiezen voor de afwerking die u mooi vindt. Denk hierbij aan lakken of oliën. Wilt u meer informatie over afwerkingen, kleuren en beschikbare afmetingen? Neem dan contact op met onze adviseurs