2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Boomstamtafel Enschede

Ook zo weg van de nieuwste modetrend: de boomstamtafel? U bent niet de enige! Boomstamtafels halen de natuur in huis en geven elk interieur een prachtige uitstraling. Bent u op zoek naar een boomstamtafel in Enschede? Dan kunt u terecht bij Schippers Lifestyle! In onze uitgebreide winkel aan de Lenteweg 28 in Enschede vindt u meerdere modellen boomstamtafels. Kom vooral langs of maak een afspraak zodat we u in alle rust kunnen adviseren.

Boomstamtafel: Enschede en omstreken

Het mooie aan een boomstamtafel is natuurlijk dat u écht al het moois van de boom nog terugziet in het hout: de nerven, noesten en zelfs jaarringen. Door de mooie afwerking is de boomstamtafel een echte eyecatcher! Een boomstamtafel combineert dan ook natuurlijke uitstraling met elegantie en klasse. Uiteraard zijn boomstamtafels te verkrijgen in verschillende afmetingen en heeft u ook keuze uit verschillende houtsoorten. In Enschede, bij Schippers Lifestyle, vindt u bijvoorbeeld massieve boomstamtafels van eiken, teak en suar-hout.

Een boomstamtafel uit Enschede met verschillende toepassingen

Verreweg de meeste mensen kiezen voor een boomstamtafel als eettafel. Op deze manier komt het hout eigenlijk ook het beste tot z’n recht. Toch bestaan er bijvoorbeeld ook prachtige salontafels met een boomstamblad. Dit is zo’n bijzondere combinatie dat deze tafel bijna een kunststuk is in uw interieur. Ook boomstamtafels in het formaat van salontafels vindt u bij Schippers Lifestyle in Enschede.

Past een boomstamtafel in uw interieur?

Het komt voor dat mensen twijfelen of een boomstamtafel wel past bij de andere meubels in het interieur. Daar kunnen we kort over zijn: een boomstamtafel past overal bij. Hout is een neutraal materiaal met een neutrale kleur. Een boomstamtafel kan net de speelse noot zijn in een minimalistisch interieur, maar kan ook net weer een natuurelement zijn in een bohemian inrichting. Hoe dan ook: er is eigenlijk geen interieur waarbij een boomstamtafel niet past! Toch liever een houten tafel met een strakkere afwerking? Bekijk vooral onze eettafels en kloostertafels. Ontvangt u graag advies over uw interieur? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamerstoelen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom