0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Eetkamertafel op maat

Van hoog naar laag sorteren

   

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

19 artikel(en)

Eetkamertafel op maat

Een eetkamertafel is een bepalend meubelstuk voor je interieur. Daarom heel belangrijk om de juiste maat en stijl van de tafel te kiezen. Bij Schippers Lifestyle treft u zeer veel eettafels aan, opgesteld in verschillende toonkamers. De eetkamertafels zijn leverbaar in vele maten. Daarnaast is het mogelijk om uw tafel helemaal zelf samen te stellen. Zo heeft u een blad in de perfecte maat voor uw eetkamer en een onderstel geheel in uw stijl. We heten u van harte welkom in onze showroom in Enschede!

Waar moet u op letten bij het zoeken van een eetkamertafel op maat

Een eetkamertafel geheel op maat is ideaal, helemaal afgestemd op uw huis en leefstijl. Gaat u een tafel uitzoeken let dan op de volgende punten:

  • Meet de ruimte waar de tafel moet komen te staan van tevoren goed op
  • Houdt rekening met ruimte voor stoelen of een eetkamerbank rondom de tafel
  • Denk naast de lengte en breedte van de tafel ook over de hoogte na

Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag op en staan voor u klaar met hulp en advies. We denken graag met u mee!

Tip: kies meteen bijpassende eetkamerstoelen uit, dit gaat het makkelijkst als u alles bij elkaar ziet. Zo weet u zeker dat zowel de stijl als de afmetingen prima op elkaar zijn afgestemd. Geef uw hele interieur nieuw leven en bekijk ook eens onze goedkope hoekbanken en design fauteuils.

Welkom in onze showroom in Enschede

Op onze website ziet u ons meubelaanbod. Wij adviseren u om de meubels live te komen bekijken. U krijgt zo een beter beeld van de ruimte en afmetingen. Bovendien kunt u het materiaal voelen en de kleur goed beoordelen. Onze showroom van 1.500 m2 is ingedeeld in verschillende kleinere toonkamers. Hier staan de meubels opgesteld zoals dat thuis ook het geval is. Eetkamertafels met stoelen erbij, maar ook kasten, banken en fauteuils, allemaal bij elkaar in een toonkamer. U proeft de sfeer en krijgt een goede indruk van de ruimte. We ontvangen u graag!

Waarom Schippers Lifestyle uit Enschede?