2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Eetkamerstoelen metaal

Eetkamerstoelen metaal is de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Bij Schippers- Lifestyle hebben we op deze pagina onze collectie aan eetkamerstoelen metaal neergezet. De poten van metaal zorgen ervoor dat de stoel stevig staat, terwijl de stoel zelf is gemaakt van zachte stof of leer

  • Uitstekende kwaliteit
  • Unieke designs
  • Perfect zitcomfort

Het mooie is dat eetkamerstoelen metaal helemaal niet duur zijn. al vanaf €119,00 heeft u ze in huis. Ze zijn direct online te bestellen. Liever de kwaliteit zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Enschede. Wij zijn ook op zondag geopend van 12 tot 17 uur.

Eetkamerstoelen metaal

showroomGoede Kwaliteit
Ruime Keuze
Verschillende eetkamerstoelen metaal
9,4| 114 Google reviews
Sorteer op:

Metalen eetkamerstoelen bieden een industrieel esthetiek

Metalen eetkamersoelen zijn perfect als u gaat voor een stoer of modern interieur. Daarnaast geven eetkamerstoelen metaal u de volgende voordelen:

  • Duurzaamheid: Metaal is een sterk en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen alle vormen van slijtage.
  • Stabiliteit: Onze metalen eetkamerstoelen zijn stabiel en stevig. Tegelijkertijd zitten ze erg comfortabel.
  • Lange levensduur: Al onze meubels, waaronder eetkamerstoelen, zijn gemaakt met het oog op een lange levensduur. U wilt niet na een paar jaar weer op zoek gaan naar nieuw meubilair. Daarom zijn onze metalen eetkamerstoelen een ware investering waar u erg lang van kan genieten. Binnen 3 jaar heeft u bij ons nog garantie.

Bekijk ook onze eetkamerstoelen met armleuning, zonder armleuning, met wielen en barkrukken voor nog meer inspiratie. 

Makkelijk combineren met metalen eetkamerstoelen

Metalen eetkamerstoelen kunnen prachtig en gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende interieurstijlen. Zo creëert u een industriële charme die niet te evenaren is. Daarnaast is het een opvallend element wat sowieso zal opvallen bij gasten. Zo zijn er veel kleurcombinaties mogelijk, denk aan: velvet, taupe, antraciet, beige, zwart of misschien wel met blauw.

Eetkamerstoelen metaal kopen

Laat u inspireren door de comfort van onze metalen eetkamerstoelen van Schippers-Lifestyle, waar kwaliteit, duurzaamheid en stijl hand in hand gaan. Bestel ze direct online en wij zorgen voor zorgeloze en snelle levering.

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij specifieke eetkamerstoelen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom