2e pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00

Boomstamtafel kopen

Een absolute trend van de laatste jaren is het combineren van natuurlijke materialen met mooie stoffen en accessoires. Niet zo gek dat dan juist de boomstamtafel ongekend populair is geworden! Met een boomstamtafel haalt u echt de natuur in huis! Het tafelblad van een boomstamtafel laat al het moois van de boom zien: nerven, knoesten en jaarringen. Ook de kleurschakeringen van het hout blijven altijd zichtbaar. En daarmee is een boomstamtafel meteen geheel uniek! Van elk exemplaar is er maar één. Kortom: houdt u van authentieke en natuurlijke materialen? Een boomstamtafel kopen is dan zeker een aanrader!

Boomstamtafel kopen in de juiste afmeting

Wanneer u een boomstafel gaat kopen is het belangrijk om van tevoren te weten hoeveel ruimte er voor de tafel is. Bij Schippers Lifestyle vindt u boomstamtafels in verschillende afmetingen. Zo vindt u bij ons tafels in de afmeting 240x100, 200x200 en 300x200. Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende onderstellen. Denk bijvoorbeeld aan een u-onderstel of x-onderstel. Naast verschillende afmetingen en onderstellen is het ook mogelijk om te kiezen voor een kleur die bij u past. Bij Schippers Lifestyle kleuren we de tafel in naar wens. Dit is altijd geheel kosteloos!

Materialen boomstamtafel

Een boomstamtafel is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. We raden altijd aan om een houtsoort te kiezen die past bij uw smaak en interieur, maar die ook aansluit bij hoe de tafel wordt gebruikt. Heeft u kinderen in uw huishouden? Wordt de tafel intensief gebruikt? Of is het een tafel waaraan u bezoekers ontvangt in uw bedrijf? Een boomstamtafel die intensief gebruikt wordt of in een huishouden staat met kinderen, moet tegen een stootje kunnen en lang meegaan. In zo’n geval kan een massief eiken boomstamtafel de juiste keuze zijn! Wordt er voorzichtiger met meubels omgegaan? Dan kan een suarhouten tafel een prachtige eyecatcher zijn in uw interieur! Heeft u liever een tafel die wat meer bewerkt is? Bekijk dan eens onze eikenhouten tafels en mangohouten tafels.

Boomstamtafel kopen in Enschede

Schippers Lifestyle nodigt u graag uit in de showroom van 2.000m2 aan de Lenteweg 28 in Enschede. Hier kunt eens rustig het aanbod boomstamtafels te bekijken. Bovendien ziet u de tafels hier in volledig ingerichte interieurs in verschillende stijlen. Dat geeft vaak een goed beeld van hoe een boomstamtafel tot z’n recht komt. Hebt u specifieke vragen over afmetingen, materialen of levertijden? Neem gerust contact op, we helpen u graag!

Bekijkt u ook eens:

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we overzichtspagina's samengesteld waarbij leren bankstellen zijn gebundeld.

Kom langs in onze woonwinkel!

Wist u al dat wij over een sfeervolle woonwinkel beschikken in Enschede?

  • Sfeervolle showroom 2000m2
  • CBW erkende meubelzaak
  • 3 jaar garantie
  • Unieke winkelbeleving
kom langs in de showroom