Livingfurn Kala Tafels 

Met een tafel uit de Livingfurn Kala collectie haalt u iets bijzonders in huis. Een echte blikvanger in het interieur. Net zoals de rest van collectie zijn de Livingfurn Kala tafels een stijlvolle en karaktervolle elementen voor in de woonruimte. 

Bekijk hieronder de verschillende tafels en laat u inspireren! Liever zelf de tafels komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Enschede. 

Bekijk ook eens onze andere LivingFurn Kala-producten, waaronder:

Livingfurn Kala tafel

showroomStijlvolle tafels
Goede kwaliteit
Verschillende afmetingen
9,4| 114 Google reviews

Living furn Kala tafels 

Binnen de Living furn Kala collectie heeft u keuze uit tafels van verschillende afmetingen. Dus of u nu op zoek bent naar een bescheiden kleine tafel of juist een grote robuuste tafel; de Livingfurn Kala collectie biedt voor ieder interieur de juiste tafel.  

Livingfurn Kala 

De tafels van Livingfurn kala zijn perfect te combineren met andere meubelen uit de Livingfurn Kala collectie zoals de kasten en dressoirs. De Kala collectie is krachtig, stijlvol en uniek. De meubelen passen perfect in een strak en modern interieur. Alle meubels uit de Livingfurn Kala collectie zijn gemaakt van zwart mango hout met massief zwart staal. Het mangohout is zorgvuldig afgewerkt met een beschermende zwarte finish. De meubelen zijn niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. Zo zult u lang plezier hebben van de producten. Kom langs in onze showroom in Enschede om de meubelen uit de Livingfurn Kala collectie te bekijken of bestel ze via onze webshop.  

Livingfurn Kala tafel

Livingfurn Kala tafels bij Schippers Lifestyle 

Komt gerust langs om de tafels uit de Livingfurn Kala collectie te bekijken in onze showroom. Naast tafels vindt u bij ons verschillende unieke meubelen. In onze woonwinkel gelegen aan de Lenteweg 28 in Enschede vindt u ruim 2000 m² aan toonkamers vol stoelen, kasten, fauteuils en banken van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast staan onze woonspecialisten u graag te woord en voorzien zij u van het juiste advies. Zo vindt u gegarandeerd een tafel die bij uw interieur past.