Livingfurn Kala Dressoirs 

Als u op zoek bent naar een karakteristiek en modern dressoir dan zoekt u naar het dressoir uit de Livingfurn Kala collectie. Het zwarte mangohouten meubelstuk is een aanwinst voor uw interieur. Ook is het dressoir goed te combineren met de andere meubels uit de Livingfurn Kala collectie. 

Bekijk de dressoirs hieronder. Liever de dressoirs in het echt komen bekijken? Bezoek dan gerust onze uitgebreide showroom in Enschede en laat u inspireren. 

Bekijk ook eens onze andere LivingFurn Kala-producten, waaronder:

Livingfurn Kala dressoir

showroomStijlvolle dressoirs
Goede kwaliteit
Verschillende afmetingen
9,4| 114 Google reviews

Livingfurfn Kala Dressoirs 

Het dressoir is een onmisbaar object in de woon- of eetkamer.  Het biedt wat extra opbergruimte en is perfect om het in eigen stijl te decoreren. De dressoirs uit de Livingfurn Kala collectie zijn karakteristiek, eigenzinnig en stoer. De meubelstukken zijn gemaakt van zwart mango hout en massief zwart metaal. Het open gedeelte aan de bovenkant van het dressoir maakt het meubelstuk karakteristiek en verschillend van andere dressoirs. Het dressoir is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het item is goed te combineren met andere artikelen uit de Livingfurn Kala collectie zoals de tafels en kasten.  

Livingfurn Kala dressoir

Livingfurn Kala dressoirs bij Schippers Lifestyle 

Wilt u de dressoirs of andere artikelen uit de Livingfurn collectie bekijken? Maak een afspraak of kom dan langs in onze woonwinkel in Enschede gelegen aan de Lenteweg 28. Laat u inspireren in onze 2000 m² grote showroom. In onze sfeervol ingerichte toonkamers vindt u een ruim assortiment aan stoelen, tafels, banken en meer. Uiteraard vindt u hier ook de gehele Kala collectie. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste producten en voorzien u van vakkundig advies. Zo vindt u gegarandeerd een dressoir dat aan uw wensen voldoet.